Αχαρνές: Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών για το έτος 2022

 Αχαρνές: Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών για το έτος 2022

Ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας ενημερώνουν ότι η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2022, αξιολογώντας τα ευρήματα των δειγματοληψιών προνυμφών κουνουπιών, σε συνεργασία με την Τεχνική Επιτροπή Παρακολούθησης – Παραλαβής του έργου , αποφάσισαν τη συνέχεια των ψεκασμών κουνουπιών (προνυμφοκτονιών) με τον 8ο Κύκλο Εφαρμογών, από τη Δευτέρα 30 Μαΐου ως εξής:

  1. Τη διενέργεια της 8ης εφαρμογής από εδάφους, του προγράμματος διαχείρισης και αντιμετώπισης των κουνουπιών, στις Οικολογικά Προστατευόμενες περιοχές (φυσικά συστήματα) της Ανατολικής Αττικής με βιολογικό σκεύασμα,
  2. Τη διενέργεια της 8ης εφαρμογής από εδάφους, του προγράμματος διαχείρισης και αντιμετώπισης των κουνουπιών, σε περιοχές – εστίες περιαστικά των Δήμων της Ανατολικής Αττικής, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη Σύμβαση με εγκεκριμένο προνυμφιοκτόνο βιοκτόνο σκεύασμα βάσει της Εγκυκλίου των Υπουργείων Υγείας & Αγροτικής Ανάπτυξης.
  3. Η ημερομηνία της 8ης εφαρμογής ψεκασμών για το Δήμο Αχαρνών έχει οριστεί η Πέμπτη 02/06/2022.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΑΚΟΣ

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *