ΒΙΝΤΕΟ – Πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής “Μεγάλο ποσοστό πρατηρίων ξεπλένει χρήματα”

 ΒΙΝΤΕΟ – Πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής  “Μεγάλο ποσοστό πρατηρίων ξεπλένει χρήματα”

Το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουνίου, η πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, μίλησε στον ΣΚΑΙ και κατήγγειλε ότι υπάρχουν κυκλώματα μαφίας και ξεπλύματος μαύρου χρήματος στα βενζινάδικα.

Ειδικότερα, η κ. Ζάγκα είπε ότι: “Επειδή είμαι στην αγορά, στην καθημερινότητα, ξέρω τη θέση του βενζινοπώλη. Δεν ξέρω και δε θέλω με τίποτα να κατανοήσω τη θέση όλων αυτών που έχουν μπει στα πρατήρια και έχουν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πρατηρίων που ξεπλένουν χρήματα. Αυτοί οι τύποι θέλουν μόνο να ξεπλύνουν.” στη συνέχεια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους της εκπομπής: “Δεν τους ξέρετε;” με εκείνη να απαντάει: “Θέλετε όταν βγω να με χτυπήσει αυτοκίνητο; Τους ξέρουν όλοι. 

Ο πρόεδρος, ο κ. Κιούσης της ομοσπονδίας, πριν 4-5 χρόνια έφαγε τη βόμβα και διαλύθηκε το μαγαζί του. Ο άλλος στη Θεσσαλονίκη, τον θέρισαν. Τώρα είναι η σειρά μου; Αυτά είναι προειδοποιήσεις να κλείσουμε το στόμα μας και να μη μιλάμε. Εγώ παρόλα αυτά μιλάω και λέω στην κυβέρνηση να μας καλέσει να μιλήσουμε, έχουμε πολλές προτάσεις”.

Επιπλέον, η κ. Ζάγκα αναφέρθηκε στην τιμή της βενζίνης, λέγοντας ότι: “2,19 τιμή, την είδα και εγώ χθες. Εγώ δε θα πέρναγα ούτε από το πεζοδρόμιο. Μα τι λέτε τώρα; 2,21 αγοράζουμε τη βενζίνη και 2,19 πουλάμε; Κάτι δεν πάει καλά. Κάτι περίεργο συμβαίνει, δεν ξέρω. Η βενζίνη αγοράζεται με πάνω από 2,21 και σήμερα η καλύτερη τιμή είναι 2,35. Ξέρετε πόσες καταγγελίες έχουμε; Για νοθεία.

Είναι κοινό μυστικό ότι η βενζίνη από κοινωνικό αγαθό έχει γίνει είδος πολυτελείας. Δεν είμαστε τώρα η τρίτη πιο ακριβή χώρα στην αμόλυβδη”.

 
 
Πηγή: globonews.gr

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *