ΒΙΝΤΕΟ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ: «Η ζωή είναι σαν ένας κύκλος, όπως και ένας τροχός που κινείται στο δρόμο»

 ΒΙΝΤΕΟ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ: «Η ζωή είναι σαν ένας κύκλος, όπως και ένας τροχός που κινείται στο δρόμο»

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, που καθιέρωσε ο ΟΗΕ πριν από τέσσερα χρόνια, αναδεικνύουμε ξανά τη σημασία της, μέσω του σχετικού βίντεο που ετοίμασε ο Δήμος Μαρκοπούλου, ύστερα από επαφή με τους ποδηλατικούς Συλλόγους και απλούς ποδηλάτες της περιοχής μας το 2020, σε μία προσπάθεια να αναδείξουμε την ουσία και σημασία για τα οφέλη της Ποδηλασίας, τόσο σε σωματικό όσο και πνευματικό επίπεδο.

«Η ζωή είναι σαν ένας κύκλος, όπως και ένας τροχός που κινείται στον δρόμο», θα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί και σε αυτόν τον κύκλο, ας προσπαθήσουμε να ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, προσέχοντας την φυσική μας κατάσταση και υγεία, αλλά και το περιβάλλον! Το Ποδήλατο και ο Αθλητισμός, προσφέρονται απόλυτα για αυτό και καλούμε κάθε παιδί και κάθε ενήλικο να αγκαλιάσει το ποδήλατο και να απολαύσει τα οφέλη που θα του χαρίσει!

Εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες προς την Εύη Εμμανουήλ, τον Harry Katzjaeger και την Ευδοκία Μεθενίτη, για την δημιουργία αυτού του όμορφου βίντεο, όπως επίσης και στους προπονητές και αθλητές των Συλλόγων ΕΡΜΗΣ και Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ, αλλά και στις μικρές μας φίλες, Αλίσια, Κατερίνα, Κωνσταντίνα και Χριστίνα!

Απολαύστε το βίντεο παρακάτω: 

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *