Από αποτυχία σε αποτυχία οι εκδηλώσεις της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής και από φιάσκο σε φιάσκο η Πρόεδρος της Βανίτα Σοφρώνη.

 Από αποτυχία σε αποτυχία οι εκδηλώσεις της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής  και από  φιάσκο σε φιάσκο η Πρόεδρος της Βανίτα Σοφρώνη.

Η Πρόεδρος κυρία Βανίτα Σοφρώνη δείχνει, τις αδυναμίες  και την ανικανότητα της να διαχειριστεί, το θεσμικό ρόλο τον οποίο της εμπιστεύτηκαν, οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική.

Τελευταίο τρανό παράδειγμα η εκδήλωση για την προβολή του τουριστικού προγράμματος του δήμου Μαραθώνα, που έγινε στο μουσείο μαραθωνίου δρόμου.

Σε αυτήν δεν παραβρέθηκαν πάνω από 100  και ειδικότερα από το Μαραθώνα ήταν περίπου στα 15 άτομα(  εκ των οποίων οι 12 ήταν εκ της δημοτικής αρχής και μόνο δύο με τρία άτομα πολίτες του δήμου).

Οι υπόλοιποι δε ήταν μέλη της ΔΕΕΠ και των τοπικών οργανώσεων στην Ανατολική Αττική.

Από απλούς πολίτες και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, το κοντέρ έγραψε μηδέν.

Από την αρχή της θητείας της προέδρου και σε όσες εκδηλώσεις έχουνε γίνει βλέπουμε ακριβώς τα ίδια άτομα οι οποίοι μεταφέρονται από εκδήλωση σε εκδήλωση.

Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική είναι φανερό πλέον ότι γυρνούν την πλάτη σε όλες τις ενέργειες και τις εκδηλώσεις της ΔΕΕΠ  και ειδικότερα στην Πρόεδρο Βανίτα Σοφρώνη.

Βέβαια το κλίμα στο εσωτερικό της ΔΕΕΠ, δεν είναι και τόσο καλό αφού έχουν αρχίσει ήδη οι γκρίνιες με αποκορύφωμα, τον έντονο καυγά πριν λίγο καιρό μεταξύ της προέδρου και του αντιπροέδρου σε ταβέρνα στα Καλύβια, ‘όπου τους άκουσε όλο το μαγαζί.

Εμείς θα προτείνουμε στην πρόεδρο τελικά να νοικιάσει ένα πούλμαν για να  μεταφέρεις τους παρευρισκόμενους  στις εκδηλώσεις, για να μην ταλαιπωρούνται και πηγαινοέρχονται με τα δικά τους αυτοκίνητα. 

Το έχουμε πει και  ξαναπεί η Πρόεδρος της ΔΕΕΕΠ, κάνει κακό στη Νέα Δημοκρατία στην Ανατολική Αττική.

Σίγουρα η εν λόγω κυρία έχει δυσαρεστήσει το Μέγαρο Μαξίμου, αφού εκτός τον προσωπικό της στόχο να εκλεγεί ξανά ο άντρας της δήμαρχος Σαρωνικού( πράγμα που δεν βλέπουμε να γίνεται με τίποτα), κάνει και επιλεκτικές κινήσεις στηρίζοντας κάποιους υποψήφιους βουλευτές δημιουργώντας βέβαια τη δυσαρέσκειά των άλλων.

Ένα είναι σίγουρο. Με πρόεδρο της ΔΕΕΠ την κυρία Βανίτα Σοφρώνη, η Νέα Δημοκρατία θα πάθει πανωλεθρία στην Ανατολική Αττική.

Ποιος θα την μαζέψει πριν κάνει μεγαλύτερη ζημιά.

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *