Ωδή για την ζωή από τους μαθητές του Ωδείο Ωρωπού

 Ωδή για την ζωή από τους μαθητές του Ωδείο Ωρωπού

Μετά από δύο χρόνια καραντίνας και διαδυκτιακών μαθημάτων οι μαθητές του Ωδείου Ωρωπού επέστρεψαν δυναμικά στην κανονικότητα. Με την ευκαιρία αυτή διοργανώθηκε από την Κ.Ε.Δ.Ω. στο Ωδείο Ωρωπού στις Παλιές Φυλακές μία πολύ όμορφη και “ζεστή” εκδήλωση των μαθητών με τους καθηγητές τους και τους γονείς τους.

Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. Άγγελος Χατζηιωάννου στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν και αναφέρθηκε στον άθλο των μαθητών και των καθηγητών για τα μαθήματα που πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ευχαρίστησε τη Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα Κωνσταντίνα Χάνδρου για την εξαιρετική δουλειά της και για την άψογη συνεργασία τους, καθώς και τους καθηγητές, τους μαθητές και τις οικογένειες τους. Ακολούθως πρόσφερε αναμνηστικά μπλουζάκια στους μαθητές. Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα που ετοίμασαν καταξιωμένοι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου, η οποίοι καταχειροκροτήθηκαν.
 
Η κα Χάνδρου τίμησε στο πιάνο τον σπουδαίο συνθέτη Θανάση Παπαθανασίου ερμηνεύοντας εξαιρετικές συνθέσεις του, ο Τενόρος Δημήτρης Σιγάλος ήταν στο τραγούδι, η Αθανασία Καρελιώτη στο σαξόφωνο, η Ευγενία Ζήση στο κλαρινέτο και ο Αλέξανδρος Τσέζα στο βιολοντσέλο.
 
Στη γιορτή παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τρομπούκης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ευάγγελος Καλύβας, ο εντεταλμένος σύμβουλος Οικονομικών και δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Κανελλόπουλος, ο Κοινοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Οικονομίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Μιχάλης Μπαφάκης, η καθηγήτρια πληροφορικής του 1ου Γυμνασίου Χαλκουτσίου Δήμητρα Θωμοπούλου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αφιδνών Μαίρη Τσάδαρη.

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *