Και πάλι απόντας ο Σπύρος Στάμου από την Παιανία

 Και πάλι απόντας ο Σπύρος Στάμου από την Παιανία

Αφότου δραπέτευσε από την επιτροπή παρακολούθησης του έργου της αποχέτευσης στα Γλυκά Νερά ομολογώντας σε απευθείας σύνδεση – στο δημοτικό συμβούλιο- ότι δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει  εκεί, ούτε καν τα χαρακτηριστικά ενός εμβληματικού έργου, ο Σπύρος Στάμου γύρισε την πλάτη και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Παιανίας με τους Ρομά.

Φαίνεται πως το ενδιαφέρον του πρώην δημάρχου είναι οι πολιτικές συμμαχίες και μόνο αναζητώντας στήριξη ακόμα και από τον ΣΥΡΙΖΑ όπως προκύπτει από το ραντεβού που είχε στο σπίτι του με τον κομματάρχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πετρούλια και την σύζυγό του – και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Παιανίας- Δάβαρη.

Φυσικά αναπάντητο μένει το ερώτημα που τελικά ανήκει ο πρώην δήμαρχος; Θυμίζεται πως είχε σπεύσει να δώσει το παρόν και στην προ μηνών επίσκεψη Μητσοτάκη στην Παιανία, προφανώς τότε ως πιστός γαλάζιος.

Ο πρώην δήμαρχος που το μόνο που άφησε πίσω του ήταν ένα μάτσο κλειδιά αρνούμενος να αντιληφθεί τις δημοκρατικές του υποχρεώσεις μεταξύ των οποίων να παραδώσει τον δήμο – φαίνεται πως δεν είχε εν τέλει να παραδώσει κάτι- έχει γυρίσει την πλάτη του στα προβλήματα της πόλης για την οποία υποτίθεται ότι ενδιαφέρεται και αναλώνεται στην ανούσια μικροπολιτική επαναλαμβάνοντας με δεξιότητα… παπαγάλου ένα ποίημα που δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Τόσο λοιπόν ο πρώην δήμαρχος όσο και το σύνολο της παράταξης του απουσίασαν από την ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης με την συμμετοχή κατοίκων και φορέων και φυσικά όλων των παρατάξεων αλλά και των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων.

Ο Σπύρος Στάμου μάλλον τα γνωρίζει όλα και δεν είχε λόγο να βρεθεί εκεί και να ακούσει. Εκτός και αν το πρόβλημα του ήταν ότι δεν υπήρχαν κάμερες για να κάνει ένα ακόμα σόου αντίστοιχο με εκείνο του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου. Μπορεί βέβαια να διατηρεί τις δυνάμεις του ώστε να κλέψει εκ νέου τις εντυπώσεις με την άγνοιά του στη συνεδρίαση της Πέμπτης. 

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *