Σήμερα, Σάββατο 20/08 και ώρα 21:00 το Αφιέρωμα στην Φωκιανή Ζωγράφο και Χαράκτρια ΑΝΝΑ ΚΙΝΔΥΝΗ στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Π. Φώκαιας υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Ν.Π.Δ.Δ “Αριστόδικος” Δήμου Σαρωνικού. – Διαβάστε Περισσότερα…

 Σήμερα, Σάββατο 20/08 και ώρα 21:00 το Αφιέρωμα στην Φωκιανή Ζωγράφο και Χαράκτρια ΑΝΝΑ ΚΙΝΔΥΝΗ στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Π. Φώκαιας  υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Ν.Π.Δ.Δ “Αριστόδικος” Δήμου Σαρωνικού. – Διαβάστε Περισσότερα…

H Ζωγράφος Άννα Κινδύνη αποτύπωσε με σπαρακτικό τρόπο στα έργα της, τη μάννα και το παιδί στον πόλεμο και την προσφυγιά.
 
Η ζωή της Άννας Κινδύνη ακολουθεί την ιστορία της Ελλάδας από την Μικρασιατική Καταστροφή μέχρι και μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο .
 
Η επιλογή των κειμένων, των φωτογραφιών και της μουσικής από τον μουσικοσυνθέτη Μιχάλη Τρανουδάκη αναδεικνύουν τον ΄Ανθρωπο και τη Ζωγράφο από την Φώκαια Μ. Ασίας που ταξίδεψε με τα έργα της σ΄όλον τον κόσμο.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τη Φωκαέων Πολιτεία υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Ν.Π.Δ.Δ “Αριστόδικος” Δήμου Σαρωνικού.
 
Είσοδος Ελεύθερη

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *