Συνεχίζονται οι Εργασίες για την Αντικατάσταση του Χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Κοσμάς Παπανικολάου του Δήμου Ελευσίνας – Διαβάστε Περισσότερα…

 Συνεχίζονται οι Εργασίες για την Αντικατάσταση του Χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Κοσμάς Παπανικολάου του Δήμου Ελευσίνας – Διαβάστε Περισσότερα…

Ταυτόχρονα, πραγματοποιούνται και παράλληλες εργασίες που αφορούν σε καθαρισμούς φρεατίων από φερτά υλικά, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται και η αντικατάσταση του ταρτάν του Γηπέδου.

Ο χώρος του Δημοτικού Σταδίου φιλοξενεί ομάδες και συλλόγους για τις απαραίτητες προπονήσεις τους, καθώς και αθλούμενους, μικρούς και μεγάλους.

Με αυτόν τον γνώμονα, η Δημοτική Αρχή στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των χρηστών του γηπέδου, με εργασίες που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση του αθλητικού χώρου αλλά και στην ασφαλέστερη και λειτουργικότερη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων.

Μετά και την πρόσφατη αυτοψία του στον χώρο όπου εκτελούνται οι εργασίες, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου ανέφερε:

«Οι εργασίες συνεχίζονται εντατικά μέχρι να παραδοθεί στους αθλητές και τους αθλούμενους ένα πλήρως λειτουργικό και σύγχρονο γήπεδο, προσφέροντας ασφαλείς συνθήκες άθλησης. Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους της πόλης μας, με σκοπό το σύνολο των Δημοτών να μπορεί να αθλείται σε σύγχρονους, ασφαλείς, δημόσιους αθλητικούς χώρους, ανοιχτούς για όλους.”

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *