Αγανακτισμένος ο πρώην Δήμαρχος Μαραθώνος Ευάγγελος Μέξης, λόγο του καπνού από τα ψητά, στο πανηγύρι του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου

 Αγανακτισμένος ο πρώην Δήμαρχος Μαραθώνος Ευάγγελος Μέξης,  λόγο του καπνού από τα ψητά, στο πανηγύρι του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου

Ενοχλημένος  είναι ο πρώην Δήμαρχος Μαραθώνος και γνωστός καρδιολόγος της περιοχής Ευάγγελος Μέξης, καθώς σε ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα δήλωσε ότι η άπνοια και το γεγονός ότι μικροπωλητής έστησε τον πάγκο του με σουβλάκια και λουκάνικα κάτω από το μπαλκόνι της οικίας του, του χάλασαν το βράδυ!

Μάλιστα καταλογίζει ευθύνες στον Δήμαρχο Μαραθώνος Στέργιο Τσίρκα και στους αντιδημάρχους, υπονοώντας τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Βαγγέλη Κυπαρίσση.

Διαβάστε παρακάτω, όσα ανέφερε:

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

«Ωραίο βράδυ θα περάσουμε απόψε Έχουμε το τοπικό πανηγύρι Άπνοια και ο καπνός απο τα σουβλάκια και τα λουκάνικα που ψήνει κάτω απο το σπίτι μου ο μικροπωλητής και ερχεται όλος ο καπνος μέσα στο σπίτι Ένα //ευχαριστώ //στον Δήμαρχο Μαραθωνος και τους αντιδημάρχους του …για το άσχημο βράδυ …..Επίτηδες το έκαναν ;;;;;»

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *