Η Μεγαλομανία της Βανίτας Σωφρόνη καταστρέφει…τη Νέα Δημοκρατία.

 Η Μεγαλομανία της Βανίτας Σωφρόνη καταστρέφει…τη Νέα Δημοκρατία.

Σε μια εποχή που η ενεργειακή κρίση γιγαντώνεται, ο πληθωρισμός εκτινάσσεται και η ακρίβεια σε βασικά αγαθά χτυπάει κόκκινο η κα. Σωφρόνη επέλεξε να κάνει άλλη μια φιέστα αυτοπροβολής της.

Την ώρα που η Κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί λόγω των παρακολουθήσεων, τη μέρα που ο π. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και π. Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής άφηνε σαφέστατες αιχμές … η κα. Σωφρόνη προτίμησε να υποδεχθεί τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας της Βορειοανατολικής Αττικής σε ένα πλουσιοπάροχο party χιλιάδων ευρώ, χωρίς να γνωρίζουν οι τελευταίοι τι θα συναντήσουν !!!

Το πολυτελέστατο κτήμα που επελέγη,το πλούσιο μενού, τα άφθονα coctails, η ορχήστρα και τα πανάκριβα χειροποίητα προσκλητήρια, δείχνουν ότι η Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής με προεξέχοντα τη Πρόεδρο ζουν σε άλλο κόσμο.

Βέβαια θα μας πει κάποιος “Μα τα προσκλητήρια ήταν χορηγία…” Ναι, και Μπράβο στον κύριο για την ευγενική του προσφορά. Αλλά αν η κα. Σωφρόνη δεν ήταν στο δικό της συννεφάκι και πατούσε λίγο στην γη θα επέλεγε ένα πιο ταπεινό προσκλητήριο και θα ζητούσε από τον χορηγό το υπόλοιπο ποσό να διατεθεί σε κάποια κοινωνική δράση της Δ.Ε.Ε.Π.

Την ίδια ώρα που άλλες κομματικές οργανώσεις κάνουν διάφορες δράσεις για κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, η κα. Σωφρόνη δεν παραλείπει, όποτε της δίνεται η ευκαιρία, να κάνει προκλητική επίδειξη νεοπλουτισμού και κατασπατάλησης του χρήματος των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Παγωμάρα μάλιστα επικρατούσε σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης αφού η πλειοψηφία των παρευρισκομένων δυσανασχέτησε όταν αντιλήφθηκε για άλλη μια φορά ότι η κα. Σωφρόνη…ζει όντως σε άλλο κόσμο.

Ένας φωτογράφος που την ακολουθούσε σε κάθε γωνιά του κτήματος, ένα video που απεικονίζε το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς την ίδια, εκφράσεις του τύπου “ο Γραμματέας μου”, “ο Αντιπρόεδρος μου” κτλ και η μόνιμη προβολή του ΕΓΩ της ήταν τελικά ο πραγματικός σκοπός αυτής της εκδήλωσης.

Φυσικά στην ομιλία της δεν ανέφερε τίποτα για το Κυβερνητικό Έργο στην Ανατολική Αττική αφού όλη η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην αφεντιά της, ντυμένη μάλιστα η ίδια ως άλλη “Πριγκίπισσα Έλσα” από το “Frozen” της Disney.

Την ώρα δε των προσφωνήσεων ήταν ολοφάνερο ό,τι όποια παρουσία την εισέπραττε ως “απειλή” για την υποψηφιότητα του συζύγου της… άλλαζε η χροιά της φωνής της και φυσικά δεν σημειώθηκε τίποτα στο σχετικό Δελτίο Τύπου.

Πραγματικά απορούμε πως την αφήνουν να καταστρέφει την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική ;;;

Και ενώ τα παράπονα για την κα. Σωφρόνη φτάνουν σχεδόν καθημερινά στο Οργανωτικό γιατί κανείς δεν αντιδρά;;;

Ελπίζουμε όταν το διαβάσει η κα. Σωφρόνη να ξαναφορέσει τα ρούχα που επέλεξε εκείνη την βραδιά και να ανατρέψει το κακό που κάνει στο κόμμα, όπως έπραξε η πραγματική Elsa στην ριζοσπαστική ταινία της Disney …

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *