Μ.Α.Φ “Γαλiλαία”: “Ο Διεθνούς Φήμης Οδηγός του WRC Thierry Neuville στο ΕΚΟ Acropolis Rally 2022 στηρίζει τη Μ.Α.Φ “Γαλiλαία”. Τον Ευχαριστούμε από Καρδιάς και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!!!” – Διαβάστε Περισσότερα…

 Μ.Α.Φ “Γαλiλαία”: “Ο Διεθνούς Φήμης Οδηγός του WRC Thierry Neuville στο ΕΚΟ Acropolis Rally 2022 στηρίζει τη Μ.Α.Φ “Γαλiλαία”. Τον  Ευχαριστούμε από Καρδιάς και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!!!” – Διαβάστε Περισσότερα…

“Για το @acropolisrally είμαι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξω ένα όμορφο ίδρυμα που λέγεται Γαλιλαία.
 
Το @galilee_pcu είναι ο πρώτος και μοναδικός θεσμός στην Ελλάδα που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας σε ενήλικες ασθενείς με καρκίνο και ασθενείς με ALS.
 
Οι υπηρεσίες τους προσφέρονται δωρεάν, για περισσότερα από δώδεκα χρόνια, σε χιλιάδες ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
 
Όραμά τους είναι η παρηγορητική περίθαλψη στην Ελλάδα να γίνει δικαίωμα κάθε ασθενή που την χρειάζεται, όπως είναι σε άλλες χώρες.
 
Το Galilee Palliative Care Centre παρέχει παρηγορητική ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα, καθώς και ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική υποστήριξη στους ασθενείς και τις οικογένειές τους.
 
Στόχος τους είναι η ανακούφιση των συμπτωμάτων της ασθένειας, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά, η βελτίωση της ποιότητας ζωής, και η αποδίδουν αξία σε κάθε στιγμή.
 
Η Γαλιλαία προσφέρει υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς στα σπίτια τους, στον παιδικό σταθμό αλλά και στο νοσοκομείο.
 
Κάνουν μια πραγματικά απίστευτη δουλειά για να ανακουφίσουν τον πόνο, να αγκαλιάσουν τα βάσανα των άλλων και να μοιραστούν το βάρος των ασθενών και των οικογενειών τους με κάθε δυνατό τρόπο.
 
Προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, βασίζονται μόνο σε δωρεές, δώρα σε είδος και εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων.
 
Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε και να κάνετε μια δωρεά στο link στο bio.
 
• Αναδημοσίευση από @thierryneuville
 

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *