Διαβάστε την Συνέντευξη που μας παραχωρησε η Υποψήψια Δήμαρχος Σαρωνικού Δήμητρα Ράπτη – Η Δυναμική Υποψηφιότητα της ανατρέπει αδιαπραγμάτευτα το Σκηνικό στο Δήμο Σαρωνικού θέτοντας Ισχυρά Θεμέλια για μια Εμφατική Νίκη.

 Διαβάστε την Συνέντευξη που μας παραχωρησε η Υποψήψια Δήμαρχος Σαρωνικού Δήμητρα Ράπτη – Η Δυναμική Υποψηφιότητα της ανατρέπει αδιαπραγμάτευτα το Σκηνικό στο Δήμο Σαρωνικού θέτοντας Ισχυρά Θεμέλια για μια Εμφατική Νίκη.

☑️κα. Ράπτη, Υποψήφια Δήμαρχος λοιπόν και μάλιστα η πρώτη Γυναίκα με αξιώσεις, να είστε η πρώτη Γυναίκα Δήμαρχος Σαρωνικού.
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει μόνο λίγες ημέρες από την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου για την θέση της Δημάρχου Σαρωνικού και ίσως είναι λίγο γρήγορα για να πούμε κάτι τέτοιο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα στο Δήμο μας διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο αλλά τόσο η ομάδα μου όσο και εγώ προσωπικά πιστεύουμε ότι θα είμαστε η επιλογή των συμπολιτών μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023.
☑️Ποια είναι η Δήμητρα Ράπτη; Ακούμε ότι είστε οργανωτική, αποτελεσματική, ακούραστη και βάζετε τον πήχη ψηλά. Σας έχουν βοηθήσει στη μέχρι τώρα πορεία σας αυτά τα χαρακτηριστικά;
Η Δήμητρα, έτσι με ξέρει ο κόσμος, είναι μία γυναίκα 44 ετών, παντρεμένη με ένα παιδί, που κάθε μέρα έπρεπε και πρέπει να αντιμετωπίζει την καθημερινότητα της εργαζόμενης μητέρας και συζύγου.
Με 21 χρόνια εργασιακής εμπειρίας ως στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα, μπορώ πλέον να σας πως ότι αν μια γυναίκα δεν είναι οργανωτική δεν μπορεί να είναι και αποτελεσματική.

Ο πήχης μπαίνει από μόνος του ψηλά όταν στόχος σου είναι να προσφέρεις ότι καλύτερο μπορείς στον τόπο σου, στον συνάνθρωπο σου. Σίγουρα λοιπόν τα χαρακτηριστικά που αναφέρετε με έχουν βοηθήσει στην μέχρι τώρα πορεία μου καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά είναι πολλά και διαφορετικής φύσης.
☑️Η Δήλωση Υποψηφιότητας σας τυγχάνει μεγάλης αποδοχής στα αυτοδιοικητικά πηγαδάκια και όχι μόνο. Πως το εισπράττετε και που το αποδίδετε;
Για να είμαι ειλικρινής είναι κάτι που το εισπράττω από την ημέρα της ανακοίνωσης μου και με χαροποιεί ιδιαιτέρως . Θεωρώ δε ότι συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι συνάδελφοι αυτοδιοικητικοί, αλλά και ο απλός κόσμος με γνωρίζουν αρκετά χρόνια και όχι μόνο τα τελευταία τρία που έχω εκλεγεί στο Δήμο Σαρωνικού. Ξέρετε, παραπάνω από τη μισή μου ζωή ασχολούμαι με τα κοινά μέσα από διάφορες θέσεις πολιτικές, συνδικαλιστικές , καθώς και σε φορείς και συλλόγους της ευρύτερης περιοχής. Ο κόσμος ξέρει ποια είμαι, πως λειτουργώ και τι μπορώ να προσφέρω. Ξέρει ότι παθιάζομαι με ότι καταπιάνομαι και δίνω το 100% του εαυτού μου για να πετύχω τους στόχους που θέτω για το κοινό καλό.
☑️Γιατί οι συνδημότες σας να προτιμήσουν εσάς και την Ομάδα σας για την ανέλιξη του δήμου; Τι θα απαντούσατε στους συνδημότες σας αν σας ρωτούσαν γιατί να σας εκλέξουν ως Δήμαρχο;
Θα ήταν λάθος μου να αναφερθώ μόνο στο πρόσωπο μου. Θα σας πω λοιπόν ότι η πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει αποτελείται από έμπειρους αυτοδιοικητικούς αλλά και νέους ανθρώπους που θέλουμε ουσιαστικά να προσφέρουμε στον τόπο μας.
Σας διαβεβαιώνω λοιπόν, έχοντας πλέον την απαιτούμενη εμπειρία αλλά και τη γνώση των προβλημάτων του Δήμου μας, πως είμαστε σε θέση οι συνεργάτες μου και εγώ να καταθέσουμε υλοποιήσιμες προτάσεις και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για την ανέλιξη του Δήμου μας.
☑️κα. Ράπτη, είστε αδιαμφισβήτητα μια επιτυχημένη Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου αφού κρατάτε ισορροπίες και είστε δίκαιη με όλους τους Συναδέλφους σας. Θεωρείτε ότι θα καταφέρετε να συνεχίσετε κατ’ αυτό τον τρόπο όντας πλέον Υποψήφια Δήμαρχος;
Θεωρώ πως ναι, καθώς έχω αποδείξει ότι οι εντάσεις δεν είναι του χαρακτήρα μου. Προσπαθώ από την πρώτη μέρα που ανέλαβα να τηρώ τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και κάθε δημοτικός σύμβουλος ή επικεφαλής να έχει την ευκαιρία να τοποθετείται στο χρόνο που του αναλογεί. Μάλιστα πολλές φορές κατηγορούμαι από τους συναδέλφους της συμπολίτευσης ότι δίνω περισσότερο χρόνο στους συμβούλους της αντιπολίτευσης να τοποθετούνται από ότι σε εκείνους. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι δεν εξαρτάται μόνο από μένα αλλά και από τους συνυποψήφιους μου.
☑️Είναι πολλοί αυτοί που σας αποκαλούν “δυνατή παίχτρια” και από όσο γνωρίζουμε βάζετε το μαχαίρι στο κόκκαλο… Να περιμένουμε αποκαλύψεις για θέματα του δήμου Σαρωνικού;
Το κατέστησα σαφές και σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Δεν πρόκειται να κρύψω τίποτα κάτω από το χαλί. Δεν το έκανα ποτέ και δεν θα το κάνω ούτε τώρα, ούτε όταν ο κόσμος θα με επιλέξει ως Δήμαρχο Σαρωνικού. Δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα μου, την ηθική μου, τα θέλω μου και ότι πρεσβεύω.
Όλα στο φως.
Διαφάνεια παντού.
Αν αυτό θεωρείτε ότι με καθιστά “δυνατή παίκτρια” τότε ναι πείτε πως είμαι . Σίγουρα θα βάλω το μαχαίρι στο κόκκαλο γιατί θέλω να συνεχίζω να κοιτάζω τους συνδημότες μου στα ματιά με καθαρό βλέμμα.
☑️Γιώργος Σωφρόνης, Δημήτρης Παπαχρήστου, Χρήστος Τσιγαρίδας : Ένα σχόλιο για τους συνυποψηφίους σας και για τον τρόπο που τοποθετούνται για τα μείζονα θέματα του δήμου Σαρωνικού.
Καθένας από τους συνυποψήφιους μου, έχει δώσει δείγμα γραφής, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Δεν είμαι εγώ εκείνη που θα τους κρίνω, αλλά οι συνδημότες μας, όπως και εμένα. Όλοι μας θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας και εκείνοι θα επιλέξουν εκείνον ή καλύτερα εκείνη που μπορεί να οδηγήσει το Δήμο Σαρωνικού στην επόμενη μέρα, στη θέση που του αξίζει.
☑️κα. Ράπτη, σας ευχαριστούμε πολύ και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα έχουμε πολλά να συζητήσουμε μέχρι τις εκλογές.
Και εγώ σας ευχαριστώ πολύ. Χαρά μου να τα ξαναπούμε.
 
 
 
 

 

 

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *