Θύμα Ληστείας έπεσε χθες, 07/10 στις 21:00 ο 16χρονος Γιός του Δημοτικού Συμβούλου Σπάτων – Αρτέμιδος Χαράλαμπου Στρατίκη – Διαβάστε Λεπτομέρειες.

 Θύμα Ληστείας έπεσε χθες, 07/10 στις 21:00 ο 16χρονος Γιός του Δημοτικού Συμβούλου Σπάτων – Αρτέμιδος Χαράλαμπου Στρατίκη – Διαβάστε Λεπτομέρειες.

Την είδηση την έδωσε ο Πατέρας του 16χρονου κ. Χαράλαμπος Στρατίκης με ανάρτηση του στα social media σήμερα το πρωί, Σάββατο 08/10.

Συγκεκριμένα σημείωσε: 

“ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΑ ΣΠΆΤΑ..!!
Περιπου στις 9 .00μμ, μετά το πέρας του φροντιστηρίου, επιστρέφοντας στο σπίτι, στην οδό Φανουρίου κοντά στην πλατεία Σπάτων, αιφνιδιασαν κι ακινητοποίησαν το γιο μου, ηλικίας 16 ετών, άγνωστοι νεαροί και του αφαίρεσαν το κινητό.
 
Ο ένας ήταν ανήλικος λευκής απόχρωσης δέρματος με 1.60 περίπου ύψος.
 
Ο άλλος ίσως ήταν ενήλικος 1.80 περίπου, μελαψης απόχρωσης με ορατό πρόβλημα χαλασμένης οδοντοστοιχίας.
 
Το κινητό, μέσω εφαρμογής, έδινε στίγμα μέχρι 15 λεπτά αργότερα, στην περιοχή του Αγίου Γερασίμου μέσα στα χωράφια.
 
Η ομάδα ΔΙΑΣ που κλήθηκε, ενημερώθηκε και κινήθηκε στην περιοχή χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια έγινε κατάθεση των δεδομένων στο τμήμα ασφαλείας Σπάτων.
 
Η εκτίμηση μου, με βάση τον τρόπο δράσης, είναι ότι πρόκειται για άπειρους , πλην όμως θρασυτατους, ληστές πού χωρίς αμφιβολία θα αναζητήσουν σύντομα κι άλλα θύματα.
 
Μεγάλωσα σαν παιδί χωρίς η μάνα μου να γνωριζει που βρίσκομαι και χωρίς να φοβάμαι, σε οποια σκοτάδια κι αν έχω βρεθεί..!!
 
Που πάμε.. ;;
 
Τι θα ακολουθήσει..;;
 
Θα χρειαζόμαστε σωματοφύλακες για να κυκλοφορούμε έξω από τα σπίτια μας..;;
 
Θα έχουμε φαινόμενα αυτοδικίας και κανιβαλισμού..;
 
Με μαθηματική ακρίβεια εκεί οδηγούμαστε..!!
 
Έχουμε προσπαθήσει ως κοινωνία να εντάξουμε τις μειονότητες και πολλούς μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων, ως φαίνεται όμως με πενιχρά αποτελέσματα.
 
Η αθρόα λαθρομετανάστευση όλων των αποχρώσεων επίσης συνεχίζεται και προφανώς επηρεάζει ιδιαίτερα αρνητικά αυτή την προσπάθεια της κοινωνίας μας που μοιάζει να έχει κορεσθει.
 
Είχαμε τους τσιγγάνους περιφερομενους ζητιάνους και λίγο ως πολύ με τη συνδρομή και της πολιτείας καλυπταμε τις ανάγκες τους.
 
Οι δυσκολίες που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια δεν αφήνουν πολλά περιθώρια πλέον κι όσοι επαιτούσαν και δεν βρίσκουν την ανάλογη ανταπόκριση, απαιτούν, αρπάζουν,τρομοκρατούν, λεηλατούν.
 
Η ΠΟΛΙΤΕΊΑ με την ευρύτερη έννοια, οφείλει να προβληματιστεί και να προσφέρει προτάσεις – λύσεις διότι το μέλλον μοιάζει
δυσοίωνο..!!”

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *