Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στην Κεντρική Πλατεία της Ραφήνας – Διαβάστε Πληροφορίες…

 Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στην Κεντρική Πλατεία της Ραφήνας – Διαβάστε Πληροφορίες…

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο «ΛΑΙΚΟΝ», την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία από τις 9.00 το πρωί έως τις 13.00 μετά το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία της Ραφήνας.
Στόχος η ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος η οποία παρέχει βοήθεια σε κάθε δημότη του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου στη δύσκολη στιγμή που θα χρειαστεί αίμα.
Καθώς στον Δήμο μας η ζήτηση σε αίμα ετησίως ξεπερνάει την προσφορά απευθύνεται έκκληση για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή εθελοντών, ώστε ηΤράπεζα Αίματος να μπορεί να παράσχειάμεση βοήθεια.
Μπορείς να προσφέρεις αίμα εάν..
είσαι μεταξύ 18 και 65 ετών.
ζυγίζεις πάνω από 50kg.
είσαι υγιής (δεν παίρνεις αντιβιοτικά, δεν έχεις κάποια λοίμωξη ή κάποιο μεταδιδόμενο νόσημα, δεν έκανες ή πρόκειται να κάνεις κάποια χειρουργική επέμβαση κλπ)
έχεις ασφαλή τρόπο ζωής.
έχεις φάει κάποιο γεύμα πριν αιμοδοτήσεις
πίνεις πολλά υγρά πριν και μετά την αιμοδοσία
έχεις μαζί τον ΑΜΚΑ και την αστυνομική σου ταυτότητα
είσαι αποφασισμένος να βοηθάς τους άλλους.
Τόσο απλά.
Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι υπόθεση όλων μας…

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *