Εκδήλωση – βιντεοπροβολή για το άλογο της Πίνδου, με αφορμή την επέτειο του «ΟΧΙ» στο Δήμο Σαρωνικού – Δείτε Περισσότερα..

 Εκδήλωση – βιντεοπροβολή για το άλογο της Πίνδου, με αφορμή την επέτειο του «ΟΧΙ» στο  Δήμο Σαρωνικού – Δείτε Περισσότερα..

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, βιντεοπροβολή με αφορμή τη γιορτή του Halloween.
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 ο Δήμος Σαρωνικού τίμησε τον αφανή ήρωα του αλβανικού έπους: το άλογο της Πίνδου, που λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του κατάφερε να μεταφέρει μέσα από δύσβατα περάσματα όλο τον στρατιωτικό εξοπλισμό του ελληνικού στρατού.
Με πρωτοβουλία της Δήμητρας Ράπτη, εντεταλμένης συμβούλου πολιτισμού και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και με τη στήριξη του δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου, η εικαστικός Stella Evgena προέβαλε βίντεο με ολογράμματα σε πρόσοψη του δημαρχιακού μεγάρου, το απόγευμα της 27ης και της 28ης Οκτωβρίου. Στο έργο παρουσιάστηκαν χρωματιστά άλογα να τρέχουν πάνω στο βόρειο σέλας δίνοντας έτσι μια ονειρική εικόνα.
Πρόκειται για την πρώτη μιας σειράς βιντεοπροβολών που αναμένεται να πραγματοποιηθούν, με αφορμή επετείους και γιορτές.
Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, μεταξύ 18:30 και 19:30, ακολουθεί νέα βιντεοπροβολή της εικαστικού, εμπνευσμένη από τη σειρά έργων της με τίτλο «The Bats», με αφορμή τη γιορτή του Halloween.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *