Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του στη Μάνδρα – Τι λέει ο πρώην δικηγόρος του πατέρα στο DEBATER.

 Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του στη Μάνδρα – Τι λέει ο πρώην δικηγόρος του πατέρα στο DEBATER.

Δεν το χωράει ανθρώπου νους καθώς ο 14χρονος αδελφός είναι ο δολοφόνος του 17χρονου που βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης (3/11) στη Μάνδρα Αττικής, με τραύμα από καραμπίνα ψηλά στην πλάτη, κοντά στον αυχένα.

 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 14χρονος υποστήριξε πως σκότωσε τον αδερφό του κατά λάθος τον αδελφό του στη στάνη της οικογένειας ενώ κυνηγούσαν αγριογούρουνα.
 
Μάλιστα ο 14χρονος έφυγε από τη ΓΑΔΑ όπου βρισκόταν με τον πατέρα του και αναμένεται να μεταβεί στο σημείο για να υποδείξει στους αστυνομικούς που πέταξε την καραμπίνα με την οποία έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα.
Είναι πιθανό το φονικό όπλο να είναι μία καραμπίνα που εντοπίστηκε από τον Alpha κοντά στη στάνη της οικογένειας στη Μάνδρα.
 
Μάλιστα οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες καθώς λίγο μετά τις καταγγελίες ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε την οικογένεια, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μιλώντας στο DEBATER ανακοίνωσε πως παραιτείται από την υπόθεση καθώς ο πατέρας του είχε πει ψέματα και ότι δεν έχει καραμπίνα στην κατοχή του.

“Παραιτήθηκα από υπεράσπιση του πατέρα και του γιου καθώς επί 10 ώρες μου έλεγε ο πατέρας δεν έχει καραμπίνα και τελικά είχε, μου έλεγε ψέματα. Ο γιος ομολόγησε ότι σκότωσε τον ίδιο του τον αδερφό“, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο μικρότερος αδερφός του, 14 ετών, που εντοπίστηκε πολλή ώρα αργότερα και ο πατέρας τους, οδηγήθηκαν αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Μάνδρας και στη συνέχεια στο Ανθρωποκτονιών, όπου υποβλήθηκαν σε πολύωρες καταθέσεις και κατέθεταν μάλιστα για σχεδόν 10 ώρες.

Και οι δύο φέρεται να ισχυρίστηκαν πως δεν είχαν μαζί τους καραμπίνα όταν πήγαν να μαζέψουν τα πρόβατά τους, αλλά και πως γενικότερα δεν έχουν όπλο.
Ο 14χρονος είχε υποστηρίξει ότι ενώ βοσκούσαν τα πρόβατα, κάποια στιγμή χάθηκαν στο δάσος και τον έψαχνε και έτσι γύρισε στο σπίτι. Οι δυο τους κατέθεταν επί εννέα ώρες, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι καταγγελίες για κακοποίηση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Στην υπόθεση έδωσε νέα τροπή το “Χαμόγελο του Παιδιού”, το οποίο με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι όπως και στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης είχε λάβει ανώνυμες καταγγελίες.

Συγκεκριμένα στις 28 Ιουνίου 2021 το “Χαμόγελο του Παιδιού” έλαβε ανώνυμη καταγγελία για τη σωματική κακοποίηση που υφίσταντο από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς τους.

 

Μάλιστα στις 19 Απριλίου 2022 το “Χαμόγελο του Παιδιού” είχε λάβει ακόμα μία ανώνυμη καταγγελία σωματική κακοποίηση και παραμέληση από τους γονείς τους καθώς και ότι τα ανήλικα παιδιά δεν πηγαίναν σχολείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Δυστυχώς για μία ακόμα φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με την τραγική κατάληξη ενός παιδιού, όπου αν είχαν κινηθεί σωστά όλες οι διαδικασίες πιθανόν να είχε σωθεί η ζωή του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 στις 28 Ιουνίου 2021 έλαβε ανώνυμη αναφορά βάσει των πληροφοριών που μας δόθηκαν 8 παιδιά, τα οποία διέμεναν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς τους.

Η αναφορά αυτή εστάλη αυθημερόν, 28 Ιουνίου 2021, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Εισαγγελία προς διερεύνηση.

19 Απριλίου 2022 στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 λάβαμε και πάλι ανώνυμη αναφορά για την ίδια οικογένεια, βάσει της οποίας μας ανέφεραν σωματική κακοποίηση και παραμέληση από τους γονείς τους καθώς και ότι τα ανήλικα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο.

20 Απριλίου 2022 εστάλη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πάλι αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία με την ένδειξη του επείγοντος.

Για μία ακόμα φορά θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» λειτουργεί την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 η οποία:

  • Λαμβάνει οποιαδήποτε αναφορά, επώνυμη ή ανώνυμη
  • Είναι Διαθέσιμη πανελλαδικά, 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.
  • Κάθε αναφορά, επώνυμη ή ανώνυμη, λαμβάνεται στη Γραμμή 1056 αποκλειστικά από εξειδικευμένους Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους, οι οποίοι παρέχουν δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο την απαραίτητη ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη σε κάθε παιδί και ενήλικα που αναζητά διέξοδο και βοήθεια.
  • Κάθε αναφορά αξιολογείται από εξειδικευμένη ομάδα, δεν είναι υπόθεση ενός.
  • Εφόσον κριθεί ότι η πληροφορία που λαμβάνεται είναι βάσιμη, ή μπορεί να είναι βάσιμη, διαβιβάζεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα της περιοχής που έχουμε λάβει την αναφορά.
  • Ο Εισαγγελέας είναι αυτός ο οποίος δίνει εντολή στην Κοινωνική Υπηρεσία της περιοχής του Δήμου και στην Αστυνομία για να προχωρήσει σε διερεύνηση της υπόθεσης“.

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *