Υπάρχει και η “πολιτικά” εγκληματική αμέλεια κ Μπουρνούς – Στα είχε πει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος αλλά δεν τον άκουσες!!!

 Υπάρχει και η “πολιτικά” εγκληματική αμέλεια κ Μπουρνούς – Στα είχε πει ο Ανδρέας Βασιλόπουλος αλλά δεν τον άκουσες!!!

“Τραγικό θάνατο βρήκε 63χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο, χθες το βράδυ στη Λεωφόρο Φλέμινγκ.”

Μια ακόμη θλιβερή είδηση που μας ήρθε από Ραφήνα. Στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος και ένας άσχετος να πάει τις νυχτερινές ώρες, θα καταλάβει ότι πολλά μπορούσαν να γίνουν για να είναι πιο ασφαλές για οδηγούς και πεζούς το συγκεκριμένο σημείο.

Με αφορμή αυτό το δυστύχημα, θυμήθηκα μια παλιά ιστορία… Ένα Σαββατοκύριακο του Ιουνίου του 2018 ο Ανδρέας Βασιλόπουλος με την ομάδα του, μοίραζαν φυλλάδια στη Διασταύρωση Ραφήνας. Τα φυλλάδια είχαν τίτλο “Οδηγώ σωστά”. Εντυπωσιακά τα φυλλάδια, αλλά ακόμη καλύτερη η επιλογή του Ανδρέα Βασιλόπουλου να τα μοιράσει στη Διασταύρωση της Λεωφ. Μαραθώνος με την Λεωφ.Φλέμινγκ.

Δυο από τις λεωφόρους καρμανιόλες στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου που συμβαίνουν συχνά-πυκνά τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.

Αυτό μπορούσε να κάνει τότε και αυτό έκανε ο Βασιλόπουλος!

Δυστυχώς και παρά την προσπάθεια του Α. Βασιλόπουλου τότε, κανένας από τη Περιφέρεια ή το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου δεν συγκινήθηκε. Κανένας αρμόδιος δεν έκανε κάτι για να βελτιωθεί κατάσταση στις λεωφόρους.

Μετά το δυστύχημα όμως, είμαστε σίγουροι ότι θα αρχίσουν το πινγκ πονγκ, έχοντας για μπαλάκι τις ευθύνες τους. Και ξέρουν να παίζουν καλά πινγκ-πονγκ.

Το ίδιο δεν έκαναν και στο Μάτι με τους 104 νεκρούς;

Τώρα για ένα νεκρό θα ιδρώσει το αυτί τους;

Συντακτική ομάδα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *