Οι επώνυμοι... της φτωχολογιάς και ο "μαύρος" Σεπτέμβρης! Χάνουν σε πλειστηριασμούς περιουσίες μαμούθ! Τα δάνεια, η χλιδή και η άσωτη ζωή

Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 10:38 | Δήμος Γενικού ενδιαφέροντος
Rate this item
(0 votes)

Αλεξάνδρα Χανδρή - Αδέρφια Γλού - Mini Raxevsky - Μανιατόπουλος - Μπουτάρης - Κουτσολιούτσοι - Βωβός - ο πρόεδρος των κλινικαρχών Σαραφιανός και ο Leader στο εμπόριο χαρτιού Κοτσώνης.

Ο Σεπτέμβριος αρχίζει με δυνατούς πλειστηριασμούς άλλοτε κραταιών επιχειρηματιών που σήμερα δεν φορούν τα ίδια σακάκια για να θυμίζουν την χλιδή που ζούσαν κάποτε.

Aρκετοί είτε κυριαρχούσαν στο παρελθόν συσσωρεύοντας δάνεια, είτε προχώρησαν σε ατυχείς επιχειρηματικές κινήσεις, και έπεσαν θύματα της πολυετούς οικονομικής κρίσης, τώρα, δε, και της πανδημικής. αρουσιάζει  Παρουσιάζουμε μερικούς από αυτούς "ξεφτιλίζοντας" το ηλεκτρονικό αρχείο πλειστηριασμών θα δουν τις περιουσίες τους να αλλάζουν χέρια... με το πληκτρολόγιο. 

Τώρα μάλιστα με την εφαρμογή του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας προβλέπονται αυτόματη μείωση της τιμής του ακινήτου μετά από δύο άγονους πλειστηριασμούς, καθώς και άλλα μέτρα ώστε να μετριαστεί το φαινόμενο της έλλειψης πλειοδοτών.

Ξεχωριστή περίπτωση αποτελεί το σφυρί για το χειμερινό σαλέ της οικογένειας Κουτσολιούτσου στο Πήλιο, που ανήκει στην Καίτη Κουτσολιούτσου.

Αν και μετά την παραπομπή της μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο τους για την πολύκροτη υπόθεση του πρωτοφανούς σκανδάλου της Folli Follie, ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός, λογικά, είναι το τελευταίο που θα την απασχολεί αφού η φυλακή είναι πιο σημαντικό. 

Όπως και να έχει, στις 13 Οκτωβρίου και μετά από δύο αναβολές λόγω πανδημίας θα βγει σε πλειστηριασμό μια διώροφη κατοικία που αγοράστηκε το 1978 στο όνομα της Αικατερίνης Αραπίδη «του Kορνήλιου και της Mάρθας, σύζυγος του Δημήτρη Kουτσολιούτσου», όπως αναγράφεται στην έκθεση.

Επισπεύδουσα είναι η Intrum, που έκανε και την αναγκαστική κατάσχεση την 1η Ιουλίου του 2020 για χρέος ύψους 450.000 ευρώ, με την πρώτη τιμή προσφοράς να έχει οριστεί στα 504.500 ευρώ. 


 
Το χειμερινό σαλέ της οικογένειας Κουτσολιούτσου στο Πήλιο, που ανήκει στην Καίτη Κουτσολιούτσου, θα βγει σε πλειστηριασμό στις 13 Οκτωβρίου

Οι εταιρείες της Αλεξάνδρας Χανδρή

Σε κλοιό πλειστηριασμών βρίσκονται όμως το τελευταίο διάστημα και εταιρείες οι οποίες τουλάχιστον κατά το παρελθόν ήταν συμφερόντων της Αλεξάνδρας Τερζή-Χανδρή.


Η άλλοτε σιδηρά κυρία της Ιπποτούρ (εκτροφή δρομώνων ίππων, αλλά και παραγωγή μανιταριών) και των ναυτιλιακών business, σύζυγος του Ιωάννη Χανδρή, στις 21 Ιουλίου είδε να βγαίνει στο σφυρί ένα διαμέρισμα ιδιοκτησίας της στην Καλλιθέα, το οποίο άλλαξε χέρια αντί 109.101 ευρώ.
Το διαμέρισμα είχε αποκτηθεί στις 2 Δεκεμβρίου του 1980, ενώ έφερε αρκετά βάρη. Το επόμενο διάστημα, όμως, ακολουθούν πλειστηριασμοί για τρεις εταιρείες στην ιδιοκτησία των οποίων ανήκουν διάφορα ακίνητα. Και στις τρεις κατά το παρελθόν πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος ήταν η Αλεξάνδρα Τερζή-Χανδρή, ενώ πλέον διοικούνται από πρόσωπα που σχετίζονται μαζί της από την εποχή της Ιπποτούρ.
 
 
Στο σφυρί ιδιοκτησίες και θέσεις στάθμευσης σε συγκρότημα κατοικιών στο Καστρί της εταιρείας Βικτόρια Κτηματική, πρώην συμφερόντων της Αλεξάνδρας Τερζή-Χανδρή

Η μία εταιρεία είναι η Calle Mar Α.Ε. (Κάγιε Μαρ Κτηματική) που κατέχει ακίνητο στην περιοχή Κανάλια της Μυκόνου. Οφειλέτης είναι η λιβεριανή Coast Services Ltd., ενώ το ποσό για το οποίο επιβλήθηκε η κατάσχεση είναι 800.000 δολάρια (679.694 ευρώ) «με ρητή επιφύλαξη για την είσπραξη του υπολοίπου ποσού της προσημείωσης υποθήκης (2.934.702,86 ευρώ)».

Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 16 Δεκεμβρίου με επισπεύδουσα την Intrum Hellas και την τιμή πρώτης προσφοράς να έχει οριστεί στα 2,64 εκατ. ευρώ.
 
 

Η δεύτερη εταιρεία είναι η Vecchia Α.Ε. (Βέκια) που κατέχει οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, επιφανείας 378,73 τ.μ., στο Θησείο.


Θα βγει σε πλειστηριασμό στις 14 Ιανουαρίου του 2022, με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς και τιμή πρώτης προσφοράς στα 2,065 εκατ. ευρώ.
 
Το ακίνητο της εταιρείας Calle Mar Α.Ε., η οποία κατά το παρελθόν ήταν συμφερόντων της Αλεξάνδρας Τερζή-Χανδρή, στην περιοχή Κανάλια της Μυκόνου. Η τιμή πρώτης προσφοράς στον πλειστηριασμό έχει οριστεί στα 2,64 εκατ. ευρώ

Η τρίτη εταιρεία είναι η Βικτόρια Κτηματική που κατέχει ιδιοκτησίες και θέσεις στάθμευσης σε συγκρότημα κατοικιών πέντε επιπέδων το οποίο βρίσκεται στο Καστρί και χαρακτηρίζεται «πλήρως αποπερατωμένο, κατοικήσιμο και σε καλή κατάσταση». Επί αυτών υπάρχουν προσημείωση υποθήκης (από το 2010) για 2,040 εκατ. ευρώ υπέρ της Μαρφίν Εγνατία Τράπεζα, αναγκαστική κατάσχεση υπέρ της ΕΥΔΑΠ (το 2020) και αναγκαστική κατάσχεση υπέρ της Τράπεζας Πειραιώς για 161.000 ευρώ (μέρος της συνολικής απαίτησης).

Και στις τρεις παραπάνω εταιρείες που εδρεύουν στην ίδια διεύθυνση στο Μαρούσι επικεφαλής στο παρελθόν ήταν η Αλεξάνδρα Τερζή-Χανδρή, ενώ στα Δ.Σ. συμμετείχαν τόσο ο γιος της Αλέξανδρος Χανδρής όσο και ο Ιωάννης Χανδρής, καθώς και ο Μ. Ελμετζόγλου, ο οποίος σήμερα είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός τους.

Ένα από τα γνωστά ονόματα που βρίσκεται αντιμέτωπο με σφυροκόπημα πλειστηριασμών είναι και ο Γιώργος Μουρτζούχος, συνιδρυτής της φημισμένης κάποτε και πτωχευμένης σήμερα εταιρείας γυναικείας ένδυσης Miss Raxevsky.

Στις 21 Μαΐου έγινε ο πλειστηριασμός για ακίνητο του ίδιου και του γιου του στο Καστρί και στις 3 Ιουνίου για τέσσερα οικόπεδά τους στην Πάτρα.

Το πιο βαρύ σφυρί, ωστόσο, αναμένεται να χτυπήσει στις 13 Ιανουαρίου του 2022 και αφορά τη βίλα του Γιώργου Μουρτζούχου στην Εκάλη. 
 
Το απομεινάρι, και μάλιστα εμβληματικό, άλλης μιας εταιρείας που έγραψε ιστορία στην αγορά αυτοκινήτου βρίσκεται στον ίδιο δρόμο. Η MAVA Εμποροβιομηχανική του Αλέξανδρου Μανιατόπουλου, πρωταγωνιστικής φυσιογνωμίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, ταυτίστηκε επί 33 χρόνια με την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Renault στην Ελλάδα. Τον Ιανουάριο του 2008 η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε τη λήξη της
συνεργασίας, κάτι που σήμανε και τον ξαφνικό θάνατο της MAVA
.  
 
Το ακίνητο-ορόσημο για τη MAVA, αλλά και για την πορεία της Renault στην ελληνική αγορά, θα βγει σε πλειστηριασμό στις 8 Σεπτεμβρίου από την Cepal Hellas με τιμή πρώτης προσφοράς στα 4,050 εκατ. ευρώ

Επειδή όμως ενός κακού μύρια έπονται, η οικογένεια Μανιατόπουλου έχασε στη συνέχεια τις αντιπροσωπείες τόσο της Porsche όσο και της Land Rover.

Τώρα, το ακίνητο-ορόσημο για τη MAVA, αλλά και για την πορεία της Renault στην ελληνική αγορά, το οποίο έδωσε το όνομά του στον κόμβο της εθνικής οδού προς τη Νέα Φιλαδέλφεια (Κόμβος Ρενό), θα βγει σε πλειστηριασμό στις 8 Σεπτεμβρίου από την Cepal Hellas με τιμή πρώτης προσφοράς στα 4,050 εκατ. ευρώ. Η κατάσχεση έγινε τον Φεβρουάριο του 2018 και βαρύνεται με 18 προσημειώσεις για δάνεια συνολικού ύψους 70 εκατ. ευρώ.

Ο Αντώνης Γλου και ο αδελφός του Γιώργος ξεκίνησαν από τις φτωχογειτονιές του Πειραιά και κατάφεραν να χτίσουν μια μικρή αυτοκρατορία στην αγορά ένδυσης, η οποία θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο του success story.

Η Glou, με αφετηρία το 1984 από ένα μαγαζί στην οδό Tσαμαδού 30, στην πορεία απογειώθηκε και μέχρι το 2006 έφτασε να διαθέτει δίκτυο 67 καταστημάτων και ακόμη 12 για φίρμες που αντιπροσώπευε, μεταξύ των οποίων και εκείνη της Puma. Η αλυσίδα είχε μάλιστα παρουσία και εκτός συνόρων, σε Pουμανία, Bουλγαρία, Aλβανία, Kύπρο, ενώ στο peak έφτασε να κάνει τζίρο 120 εκατ., με κέρδη πάνω από 15 εκατ. ευρώ.
 
Όλα αυτά όμως μέχρι να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση με την είσοδο της χώρας στην οικονομική κρίση. Το disaster story περιλάμβανε το σταδιακό κλείσιμο των καταστημάτων, πλειστηριασμούς, οφειλές εκατομμυρίων για τραπεζικά δάνεια, μέχρι και συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο. Το τελευταίο μεγάλο κατάστημα επί της Πατησίων κατέβασε ρολά το 2017. Ο Αντώνης Γλου βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με τον πλειστηριασμό του σπιτιού του στην Καστέλα που ήταν αρχικά να γίνει τον Ιανουάριο, αλλά κατόπιν αναβολής μεταφέρθηκε για τις 29 Οκτωβρίου.

Αφορά το 50% εξ αδιαιρέτου της πλήρους κυριότητας μιας τετραώροφης οικοδομής με μικρό διώροφο βοηθητικό οικίσκο στη λεωφόρο Αλέξανδρου Παπαναστασίου (πρώην Βασιλέως Παύλου), συνολικής επιφάνειας 512 τ.μ. Θεωρείται ένα από τα πιο προνομιακά ακίνητα της Καστέλας επί της παραλιακής λεωφόρου προς την πλευρά της θάλασσας, με θέα σε όλο τον Σαρωνικό.
 
 
Επισπεύδουσα είναι η PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 950.400 ευρώ.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Iδιωτικών Kλινικών Γρηγόρης Σαραφιανός ζει τη δική του περιπέτεια εδώ και τουλάχιστον μια διετία.
Αρχικά το 2019 κινδύνεψε να χάσει την κλινική του στη Θεσσαλονίκη λόγω μιας οικονομικής διαφοράς με άλλη ιδιωτική εταιρεία. Ο πλειστηριασμός ματαιώθηκε κατόπιν ανακοπής την οποία έκανε δεκτή το δικαστήριο.
Στη συνέχεια όμως βρέθηκε στο στόχαστρο η κατοικία του για χρέη προς την Εθνική Τράπεζα.
 
 

Πρόκειται για διαμέρισμα 144,71 τ.μ. στον 6ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Ο πλειστηριασμός -εξ αναβολής- έχει προγραμματιστεί για τις 15 Δεκεμβρίου με επισπεύδουσα την ΕΤΕ και τιμή πρώτης προσφοράς στα 402.000 ευρώ.
 
Ο leader των φακέλων

Το σφυρί δεν μπόρεσε να αποφύγει άλλη μία ιδιαίτερα γνωστή εταιρεία. Πρόκειται για την Kotsonis (Ιωάννης Αιμιλιανού Κοτσώνης Επεξεργασία Χάρτου) που θεωρείται εκ των leaders της αγοράς παραγωγής και εμπορίας φακέλων, με διαδρομή 50 χρόνων.

Η εταιρεία διαθέτει βιομηχανικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί, καθώς και επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους 7.000 τ.μ. στη Νέα Τίρυνθα Αργολίδας. Παρά το σημαντικό εκτόπισμά της στην αγορά, έχει (με βάση τα αποτελέσματα της χρήσης 2019) σωρευμένες ζημίες 4,8 εκατ. ευρώ και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις 4,82 εκατ. ευρώ έναντι κυκλοφορούντος ενεργητικού 583.616 ευρώ.

Επί των ακινήτων της εταιρείας έχουν εγγραφεί προσημειώσεις υποθήκης συνολικού ποσού 3,34 εκατ. ευρώ. Ετσι, στις 16 Φεβρουαρίου του 2022 θα βγει στο σφυρί το συγκρότημα της Αργολίδας που περιλαμβάνει δύο τμήματα αγρού 496 τ.μ. και 17.660 τ.μ., καθώς και το βιομηχανικό κτίριο (εργοστάσιο επεξεργασίας χαρτιού και αποθήκευσης έτοιμων προϊόντων χαρτιού) συνολικής δόμησης 6.351 τ.μ. Επισπεύδουσα είναι η Cepal και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 712.000 ευρώ.

Δύο ακόμη επώνυμοι, ο Μπάμπης Βωβός και ο Κώστας Μπουτάρης, θα βρεθούν για μία ακόμη φορά στο φάσμα των πλειστηριασμών.

Για τον άλλοτε «βασιλιά των γυάλινων πύργων» έρχονται δεκάδες σφυριά για όλα τα εναπομείναντα περιουσιακά στοιχεία της κάποτε κραταιάς Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική Α.Ε. Μέχρι τώρα έχουν προσδιοριστεί οι επαναληπτικοί πλειστηριασμοί για τις τρεις ημιτελείς μεζονέτες στη θέση Μορτερό στη Νέα Ερυθραία. Πρόκειται για ένα σχέδιο κατασκευής πολυτελών κατοικιών που έμεινε στη μέση. Οι τρεις μεζονέτες μαζί με έξι θέσεις πάρκινγκ αναπτύσσονται σε οικόπεδο 7,4 στρεμμάτων, έχουν εμβαδόν από 226 έως 257 τ.μ. και βγαίνουν στο σφυρί (με επισπεύδουσα την Cepal) στις 10 Νοεμβρίου, με τιμή εκκίνησης στα 264.000, 272.000 και 290.000 ευρώ.
 
 
Μετά τους διαδοχικούς πλειστηριασμούς για οινοποιεία, κτήματα, αλλά και προσωπικά περιουσιακά στοιχεία, στις 13 Οκτωβρίου θα βγει στο σφυρί και ένα ακίνητο του Κώστα Μπουτάρη στη Νάουσα

Στις 22 Δεκεμβρίου, δε, θα ακολουθήσει ο νέος πλειστηριασμός για το γνωστό ημιτελές κτίριο-φάντασμα επί της λεωφόρου Κηφισιάς στο Μαρούσι, με επισπεύδουσα την Hellas Capital Leasing και τιμή εκκίνησης στα 4,8 εκατ. ευρώ.

Σε… συνέχειες παίζεται και η περιπέτεια του Κώστα Μπουτάρη μετά το ναυάγιο του σχεδίου εξυγίανσης που είχε συμφωνηθεί με τις τράπεζες (για δάνεια 25 εκατ. ευρώ). Ετσι, μετά τους διαδοχικούς πλειστηριασμούς για οινοποιεία, κτήματα, αλλά και προσωπικά περιουσιακά στοιχεία, στις 13 Οκτωβρίου θα βγει στο σφυρί -εξ αναβολής από τον Φεβρουάριο- ένα οικόπεδο που βρίσκεται εντός της πόλης της Νάουσας, έκτασης 294,85 τ.μ.
Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και περιλαμβάνει διώροφο λιθόκτιστο διατηρητέο κτίσμα με ξύλινη κεραμοσκεπή που αποτελείται από αποθηκευτικούς χώρους (30 τ.μ.) και από ισόγειο και πρώτο όροφο εμβαδού 426,18 τ.μ. Επισπεύδουσα είναι η Intrum και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 525.000 ευρώ.
 
Πηγή:edolio5

ΑΧΑΡΝΩΝ

Καπραβέλος: Κλειστά σχολεία, μάσκες παντού και lockdown για ανεμβολίαστους
Καπραβέλος: Κλειστά σχολεία, μάσκες παντού και lockdown για ανεμβολίαστους
Φωτιά σε πιλοτή στο Μενίδι: Κάηκαν πέντε αυτοκίνητα
Φωτιά σε πιλοτή στο Μενίδι: Κάηκαν πέντε αυτοκίνητα
1300 νέοι κάδοι απορριμμάτων στις γειτονιές του Δήμου Αχαρνών
1300 νέοι κάδοι απορριμμάτων στις γειτονιές του Δήμου Αχαρνών
Τηλεργασία: Για πρώτη φορά μηνιαία αποζημίωση σε όσους δουλεύουν από το σπίτι - Αναλυτικά τα ποσά
Τηλεργασία: Για πρώτη φορά μηνιαία αποζημίωση σε όσους δουλεύουν από το σπίτι - Αναλυτικά τα ποσά
Κίνηση: Χάος στον Κηφισό λόγω τροχαίου με νταλίκα - Κλειστές λωρίδες στο ύψος της Αχαρνών
Κίνηση: Χάος στον Κηφισό λόγω τροχαίου με νταλίκα - Κλειστές λωρίδες στο ύψος της Αχαρνών

ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τις κατεδαφίσεις στη Λίμνη Βουλιαγμένης
Αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τις κατεδαφίσεις στη Λίμνη Βουλιαγμένης
Οι Δήμοι της Χώρας ενώνουν τις φωνές τους για την προάσπιση των δικαιωμάτων του Παιδιού
Οι Δήμοι της Χώρας ενώνουν τις φωνές τους για την προάσπιση των δικαιωμάτων του Παιδιού
Με τρεις προσφυγές στο ΣτΕ ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ζητά την ακύρωση του «Project Voula»
Με τρεις προσφυγές στο ΣτΕ ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ζητά την ακύρωση του «Project Voula»
Μήνυση υποβάλει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για αυθαίρετη τομή επί του οδοστρώματος
Μήνυση υποβάλει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για αυθαίρετη τομή επί του οδοστρώματος
Δωρεάν Προληπτικός έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας, σπιρομέτρηση - οξυμετρία  για τα μέλη των ΚΑΠΗ
Δωρεάν Προληπτικός έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας, σπιρομέτρηση - οξυμετρία για τα μέλη των ΚΑΠΗ

ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Στα γραφεία της Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υπηρεσίας επί της Πλατείας Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο μεταφέρεται σήμερα η δράση ενημέρωσης για την εξάλειψη της
Στα γραφεία της Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υπηρεσίας επί της Πλατείας Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο μεταφέρεται σήμερα η δράση ενημέρωσης για την εξάλειψη της
Διαβούλευση & Εθελοντισμός Δήμου Διονύσου - Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα ο πρώτος κύκλος της δράσης μας SPA Ενσυνειδητότητας
Διαβούλευση & Εθελοντισμός Δήμου Διονύσου - Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα ο πρώτος κύκλος της δράσης μας SPA Ενσυνειδητότητας
Δράση εκπαίδευσης και ενημέρωσης για την κυκλοφοριακή αγωγή με τη συμμετοχή μικρών μαθητών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ.Πατούλη και του Δημάρχου Γ.Καλαφατέλη
Δράση εκπαίδευσης και ενημέρωσης για την κυκλοφοριακή αγωγή με τη συμμετοχή μικρών μαθητών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ.Πατούλη και του Δημάρχου Γ.Καλαφατέλη
Ο Δήμαρχος Διονύσου Γ.Καλαφατέλης συμμετέχει στο ιδρυτικό Δ.Σ. του νέου καινοτόμου φορέα για το περιβάλλον CLIMATTICA
Ο Δήμαρχος Διονύσου Γ.Καλαφατέλης συμμετέχει στο ιδρυτικό Δ.Σ. του νέου καινοτόμου φορέα για το περιβάλλον CLIMATTICA
Διόνυσος: Αλλαγή σκυτάλης στην ΕΣΤΙΑ - Ανέλαβε ο νέος Πρόεδρος Τάσος Καρασαρλής
Διόνυσος: Αλλαγή σκυτάλης στην ΕΣΤΙΑ - Ανέλαβε ο νέος Πρόεδρος Τάσος Καρασαρλής

ΚΡΩΠΙΑΣ

Κορωπί: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της επίθεσης έξω από τα ΚΕΠ – Ακούγεται ο πυροβολισμός
Κορωπί: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της επίθεσης έξω από τα ΚΕΠ – Ακούγεται ο πυροβολισμός
Σκηνές Φαρ Ουέστ με πυροβολισμούς έξω από το ΚΕΠ Κορωπίου - Ένας τραυματίας
Σκηνές Φαρ Ουέστ με πυροβολισμούς έξω από το ΚΕΠ Κορωπίου - Ένας τραυματίας
Καραμπόλα στην Αττική Οδό - Καθυστερήσεις στα διόδια Κορωπίου
Καραμπόλα στην Αττική Οδό - Καθυστερήσεις στα διόδια Κορωπίου
Πυρκαγιά σε σπίτι στο Κορωπί
Πυρκαγιά σε σπίτι στο Κορωπί
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ AtticaToday.gr : Βρέθηκε απαγχονισμένος 72χρονος άντρας μέσα σε σπίτι, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ AtticaToday.gr : Βρέθηκε απαγχονισμένος 72χρονος άντρας μέσα σε σπίτι, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Kατασκευή νέας προαστιακής σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα από τον κόμβο Κορωπίου έως το Λαύριο και τον λιμένα Λαυρίου διαμέσου της Κερατέας
Kατασκευή νέας προαστιακής σιδηροδρομικής γραμμής στο τμήμα από τον κόμβο Κορωπίου έως το Λαύριο και τον λιμένα Λαυρίου διαμέσου της Κερατέας
Δωρεάν ασύρματο internet στο Δήμο Λαυρεωτικής
Δωρεάν ασύρματο internet στο Δήμο Λαυρεωτικής
Ο  “Φαινομενικά δεξιός”, δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς,  κατέθεσε σε δικαστήριο υπέρ του κ. Τσίπρα
Ο “Φαινομενικά δεξιός”, δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς, κατέθεσε σε δικαστήριο υπέρ του κ. Τσίπρα
Ορίστηκαν οι ημερομηνίες εκδίκασης, 29 και 30 Νοεμβρίου 2021, των ενστάσεων του Εθνικού Κτηματολογίου για την Κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνο
Ορίστηκαν οι ημερομηνίες εκδίκασης, 29 και 30 Νοεμβρίου 2021, των ενστάσεων του Εθνικού Κτηματολογίου για την Κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνο
Συνάντηση μεταξύ Λουκά, Ζαγουρή, Πρωτοψάλτη και Οικονόμου για την πορεία των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ
Συνάντηση μεταξύ Λουκά, Ζαγουρή, Πρωτοψάλτη και Οικονόμου για την πορεία των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ

ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Δημιουργία εξειδικευμένης πλατφόρμας για τα ζώα συντροφιάς από τον Δήμο Μαραθώνος
Δημιουργία εξειδικευμένης πλατφόρμας για τα ζώα συντροφιάς από τον Δήμο Μαραθώνος
Το μήνυμα της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των γυναικών
Το μήνυμα της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των γυναικών
Συνεχίζεται το πρόγραμμα  ανταποδοτικής ανακύκλωσης «The Green City» στον Δήμο Μαραθώνος
Συνεχίζεται το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης «The Green City» στον Δήμο Μαραθώνος
Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 155.000 ευρώ από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την Ε’ Κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα
Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 155.000 ευρώ από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την Ε’ Κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα
Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 155.000 ευρώ από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την Ε’ Κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα
Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 155.000 ευρώ από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την Ε’ Κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Προσλήψεις 4 καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δ. Μαρκοπούλου
Προσλήψεις 4 καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δ. Μαρκοπούλου
Γυναίκα υποψήφια δήμαρχος στο δήμο Μαρκόπουλου
Γυναίκα υποψήφια δήμαρχος στο δήμο Μαρκόπουλου
Νέα παιδική χαρά στο Πόρτο Ράφτη
Νέα παιδική χαρά στο Πόρτο Ράφτη
Φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής - Δείτε βίντεο
Φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής - Δείτε βίντεο
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί μέλη συμμορίας που προέβαινε σε κλοπές από οικίες στην περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί μέλη συμμορίας που προέβαινε σε κλοπές από οικίες στην περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής

ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Αδερφικός φίλος της Καρολάιν για συζυγοκτόνο: Είναι σιχαμένος, πόσες φορές θα τη δολοφονήσει
Αδερφικός φίλος της Καρολάιν για συζυγοκτόνο: Είναι σιχαμένος, πόσες φορές θα τη δολοφονήσει
14 νέες στάσεις-στέγαστρα τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Παιανίας για την εξυπηρέτηση και προστασία των χρηστών των μέσων μαζικής μεταφοράς
14 νέες στάσεις-στέγαστρα τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Παιανίας για την εξυπηρέτηση και προστασία των χρηστών των μέσων μαζικής μεταφοράς
Συνάντηση με τους συλλόγους του Δήμου Παιανίας είχε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης
Διαχειριστής της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης με πήρε τηλέφωνο μέσα από τη φυλακή»
Διαχειριστής της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης με πήρε τηλέφωνο μέσα από τη φυλακή»
Δήμος Παιανίας: Σε απόκτηση νέου υπερσύγχρονου Φυσικοθεραπευτικού εξοπλισμού, προχώρησε ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας & Παιδείας
Δήμος Παιανίας: Σε απόκτηση νέου υπερσύγχρονου Φυσικοθεραπευτικού εξοπλισμού, προχώρησε ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας & Παιδείας

ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Ξεκίνησε ο 6ος Σχολικός Μαραθώνιος «Πάμε Ανακύκλωση» του Δήμου Παλλήνης
Ξεκίνησε ο 6ος Σχολικός Μαραθώνιος «Πάμε Ανακύκλωση» του Δήμου Παλλήνης
Παναγιώτης Μερτύρης: Ο Ζούτσος είναι ο μεθοδιστής, του «κι αύριο μέρα είναι». Ο Δήμαρχος  που μας έχει στερήσει 10 χρόνια ποιότητας ζωής
Παναγιώτης Μερτύρης: Ο Ζούτσος είναι ο μεθοδιστής, του «κι αύριο μέρα είναι». Ο Δήμαρχος που μας έχει στερήσει 10 χρόνια ποιότητας ζωής
Σε διεξαγωγή έρευνας προχωρά ο Δήμος Παλλήνης, στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου   Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ), συμβάλλοντας ενεργά στην εθνική προσπάθεια προώθησης των καθαρών μορφών μετακίνησης
Σε διεξαγωγή έρευνας προχωρά ο Δήμος Παλλήνης, στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ), συμβάλλοντας ενεργά στην εθνική προσπάθεια προώθησης των καθαρών μορφών μετακίνησης
Φυτεύτηκαν πάνω από 350 νέα φυτά στο Πάρκο της Ανθουσας
Φυτεύτηκαν πάνω από 350 νέα φυτά στο Πάρκο της Ανθουσας
Νέο ραντεβού για δενδροφύτευση - Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, στις 11.00 το πρωί, θα φυτέψουμε 250 νέα φυτά στο Πάρκο Ανθούσας
Νέο ραντεβού για δενδροφύτευση - Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, στις 11.00 το πρωί, θα φυτέψουμε 250 νέα φυτά στο Πάρκο Ανθούσας

ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Με απόφαση του ανακριτή αποφυλακίστηκε, με περιοριστικό όρο να φοράει βραχιολάκι, ο 48χρονος που είχε κατηγορηθεί ότι προσπάθησε να απαγάγει 13χρονο κορίτσι στην Ραφήνα
Με απόφαση του ανακριτή αποφυλακίστηκε, με περιοριστικό όρο να φοράει βραχιολάκι, ο 48χρονος που είχε κατηγορηθεί ότι προσπάθησε να απαγάγει 13χρονο κορίτσι στην Ραφήνα
Τι απαντάτε κύριε Μπουρνούς στις καταγγελίες Κωνσταντέλου για τον ΕΔΣΝΑ( είστε μέλος του διοικητικού συμβουλίου) και ειδικότερα για τη χωματερή Γραμματικού;
Τι απαντάτε κύριε Μπουρνούς στις καταγγελίες Κωνσταντέλου για τον ΕΔΣΝΑ( είστε μέλος του διοικητικού συμβουλίου) και ειδικότερα για τη χωματερή Γραμματικού;
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Ραφήνας Πικερμίου
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Ραφήνας Πικερμίου
Επεισοδιακή η πρώτη συνεδρίαση της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας-Πικερμίου. Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια
Επεισοδιακή η πρώτη συνεδρίαση της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας-Πικερμίου. Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια
Δήμος Ραφήνας Πικερμίου: Έκτακτη διακοπή υδροδότησης μέχρι το μεσημέρι σε 3 συνοικισμούς
Δήμος Ραφήνας Πικερμίου: Έκτακτη διακοπή υδροδότησης μέχρι το μεσημέρι σε 3 συνοικισμούς

ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Αναφορά Νάσου Αθανασίου προς το υπουργείο Περιβάλλοντος για το θέμα των ανεμογεννητριών
Αναφορά Νάσου Αθανασίου προς το υπουργείο Περιβάλλοντος για το θέμα των ανεμογεννητριών
Σοκ στα Καλύβια: Δεκάδες παράνομοι τάφοι σε σπίτι ιερέα – Έθαβε μέχρι και παιδιά
Σοκ στα Καλύβια: Δεκάδες παράνομοι τάφοι σε σπίτι ιερέα – Έθαβε μέχρι και παιδιά
Πιθανή διακοπή νερού σε περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων 19/11-20/11/2021
Πιθανή διακοπή νερού σε περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων 19/11-20/11/2021
Πραγματοποιήθηκε χθες 3 Νοεμβρίου ο Δημόσιος Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2020, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού
Πραγματοποιήθηκε χθες 3 Νοεμβρίου ο Δημόσιος Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2020, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού
Σήμερα Τετάρτη 3/11 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ο Δημόσιος Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2020, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού
Σήμερα Τετάρτη 3/11 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ο Δημόσιος Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2020, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού

ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Κανονικά οι πτήσεις στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά την ομίχλη
Κανονικά οι πτήσεις στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά την ομίχλη
Έφυγε σήμερα απο την ζωή η μητέρα του ιδιοκτήτη του AtticaToday.gr Γιώργου Γκόντζου
Έφυγε σήμερα απο την ζωή η μητέρα του ιδιοκτήτη του AtticaToday.gr Γιώργου Γκόντζου
Ολοκληρώθηκε το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλε-ελέγχου/τηλεχειρισμού, διαχείρισης εσωτερικού δικτύου και μείωσης διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης Σπάτων και Αρτέμιδος»
Ολοκληρώθηκε το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλε-ελέγχου/τηλεχειρισμού, διαχείρισης εσωτερικού δικτύου και μείωσης διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης Σπάτων και Αρτέμιδος»
Λούτσα: Τροχαίο ατύχημα σε κεντρική διασταύρωση – Πληροφορίες για τραυματίες
Λούτσα: Τροχαίο ατύχημα σε κεντρική διασταύρωση – Πληροφορίες για τραυματίες
Κατεβαίνει και φέρνει τούμπα το παιχνίδι για την Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟΔΕ) Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας
Κατεβαίνει και φέρνει τούμπα το παιχνίδι για την Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟΔΕ) Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας

ΩΡΩΠΟΥ

Μία ακόμα ιστορική απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωρωπού την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 ανοίγοντας το δρόμο προς την υλοποίηση μεγάλων έργων
Μία ακόμα ιστορική απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωρωπού την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 ανοίγοντας το δρόμο προς την υλοποίηση μεγάλων έργων
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Δημόσια Διαβούλευση για την κατάρτιση του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, (ΣΦΗΟ) στο Δήμο Ωρωπού
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Δημόσια Διαβούλευση για την κατάρτιση του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, (ΣΦΗΟ) στο Δήμο Ωρωπού
Ο Δήμος Ωρωπού προσκαλεί τους πολίτες – κατοίκους – φορείς, στην διαδικασία ανοικτής δημόσιας διαβούλευσης στο πλαίσιο κατάρτισης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Ο Δήμος Ωρωπού προσκαλεί τους πολίτες – κατοίκους – φορείς, στην διαδικασία ανοικτής δημόσιας διαβούλευσης στο πλαίσιο κατάρτισης του Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
Ο 38ος Aυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας πέρασε στην ιστορία και οι δρομείς από το Δήμο Ωρωπού και την ομάδα Ωρωπός Running Team έγραψαν τη δική τους
Ο 38ος Aυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας πέρασε στην ιστορία και οι δρομείς από το Δήμο Ωρωπού και την ομάδα Ωρωπός Running Team έγραψαν τη δική τους
Ο Δήμος Ωρωπού τιμά την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου
Ο Δήμος Ωρωπού τιμά την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου