Γιώργος Γκόντζος(Μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α): Ντροπή τα κροκοδείλια δάκρυα και οι πολιτικοί στρουθοκαμηλισμοί του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου(προέδρου του ΕΕΑ), για τον εκλιπόντα πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κων/νο Μίχαλο

Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 10:31 | Δήμος Αχαρνών

Με την φράση αυτή εννοούμε το ψεύτικο, ανειλικρινές και επιφανειακό ενδιαφέρον που δείχνει κάποιος για ένα ζήτημα.

Με άλλα λόγια τα κροκοδείλια δάκρυα είναι το ψεύτικο κλάμα μιας εικονικής και όχι πραγματικής συγκίνησης

Όλα αυτά ταιριάζουν απόλυτα στον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Τα κροκοδείλια δάκρυα, του Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου,  για τον εκλιπόντα  Μίχαλο προκαλούν ντροπή  και μόνο ντροπή.

Είναι πράγματι επιεικώς απαράδεκτο να βλέπουμε στα τηλεοπτικά κανάλια το Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, να βγαίνει και να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Κροκοδείλια δάκρυα από κάποιον που μέχρι χθες, δεν ήθελε να τον δει. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται τίποτα άλλο εκτός από σιωπή. 

Είναι μια λέξη που έχεις  ξεχάσει Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

Δυστυχώς η μεγαλοψυχία και η μικρότητα απέχουν μόλις μια τηλεοπτική εμφάνιση.

Όταν ζούσε ήθελες να τον “κατασπαράξεις” όπως το λιοντάρι και σήμερα του πλέκεις το εγκώμιο. Ανάλογα με την περίσταση αλλάζεις ρότα.

Στην προσπάθειά σου, να   αναρριχηθείς  πολιτικά, όσο μπορείς, ξεχνάς τι έλεγες μέχρι χθες και προσπαθείς να δείξεις το ψεύτικο καλό σου πρόσωπο.

Ευτυχώς όμως για όλους επαγγελματίες και δυστυχώς για σένα, έχεις ημερομηνία λήξης, όπως έχουν όλοι οι πολιτικοί απατεώνες και αυτή δεν είναι άλλη από το Δεκέμβριο του 2022, όπου στις εκλογές θα ηττηθείς πανηγυρικά.

 

 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για το θάνατο του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Μίχαλου  και τι έλεγε παλαιότερα

 

Δήλωση του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου:

 

……...Η προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια στήριξης των επιχειρήσεων καθώς και στην προστασία και ανάπτυξη του επιμελητηριακού θεσμού υπήρξε σημαντική, κάτι που αναγνωρίζουν ακόμη και πολιτικοί του αντίπαλοι………..

………..Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος έγραψε τη δική του ιστορία στον χώρο των Επιμελητηρίων».

 

Ενδεικτικά διαβάστε Τι έλεγε ο Χατζηθεοδοσίου παλαιότερα για τον εκλιπόντα Μίχαλο. Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

“Τα 3 «σ» που διαφημίζει ο κος Μίχαλος, (σύνεση, συναίνεση και συνεργασία) πήγαν σήμερα τον κομματικό τους περίπατο.

Δυστυχώς, στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ με σκοπό τη συγκρότησή της σε σώμα, αποκαλύφθηκε πως απέναντι στη συμπεριφορά αρχών, συναίνεσης και ομοψυχίας, επιβλήθηκε η άποψη των «7»……..

……..Επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματός μας σχετικά με την τοποθέτησή μας στις όποιες θέσεις μας τοποθέτησε η πλειοψηφία της Διοικητικής Επιτροπής χωρίς τη δική μας βούληση και παρουσία.

 

 

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

 

 

7/10/2016

Επίθεση προέδρου ΕΕΑ στον Μίχαλο για τη συμμετοχή του στην Επιτροπή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

 

………..Την ώρα που χιλιάδες επιχειρήσεις και ο ίδιος ο Επιμελητηριακός θεσμός κινδυνεύουν άμεσα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που συνοδεύεται από άκρατη υπερφορολόγηση και πολλαπλές επιβαρύνσεις, ο Πρόεδρος των Επιμελητηρίων της χώρας, αντί να παλεύει καθημερινά για την στήριξη τους, καταλαμβάνει σήμερα μία θέση ουσιαστικά εντός της Κυβέρνησης και πιθανόν αύριο μία υπουργική καρέκλα. Αυτή η εξέλιξη είναι άραγε άσχετη από το γεγονός ότι επί των ημερών σας ο ρόλος των Επιμελητηρίων ουσιαστικά έχει συρρικνωθεί και από “σύμμαχοι” του επιχειρηματικού κόσμου, μεταλλάσσονται σε “δεκανίκια” του ευρύτερου δημόσιου τομέα;...............

Δυστυχώς, είναι πλέον φανερό ότι η “δίψα” σας για θέσεις εξουσίας, είναι τέτοια που σας μετέτρεψε σε χειροκροτητή της κυβερνητικής πολιτικής. Άραγε τι γνώμη έχουν και οι μέχρι πρότινος κομματικοί συνοδοιπόροι σας;

 

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

 

ΔΙΠΛΑ