Όλα τα "συστήματα" πάνω στον άρρωστο Εφραίμ! Ποιος θα είναι ο διάδοχός του. Η εξαφάνιση του Σαββίδη στο Ροστόφ εδώ και 1,5χρόνο!

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 22:09 | Δήμος Ασπροπύργου

Όλο το "σύστημα" έχει τα μάτια του πάνω στον βαριά άρρωστο Εφραίμ. Όσοι νομίζουν ότι ο σεμνός καλόγερος είναι αυτό που φαίνεται είναι βαθιά νυχτωμένοι  κακή κατάσταση της υγείας του ηγουμένου Εφραίμ ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος έχοντας προσβληθεί από κορωνοιό, έχει προκαλέσει ανησυχία στην Ιερά Μόνη Βατοπεδίου στο Άγιο Ορος, όπου ευλόγως κινούνται οι διαδικασίες διαδοχής αλλά και σε όλα τα "υπόγεια συστήματα".

Η αναστάτωση για την επιδείνωση της υγείας του ηγουμένου Εφραίμ πέραν της Αθήνας έχει επεκταθεί για προφανείς λόγους και στην Μόσχα!

Οι πληροφορίες λένε πως το χρίσμα επί της ουσίας έχει δοθεί και νέος εκλεκτός θα είναι ο μοναχός Ευδόκιμος, ένας «τεχνοκράτης» μοναχός, με γνώσεις λογιστικές και οικονομικές και με επαφές με υπουργεία, τράπεζες και φορείς του δημοσίου, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών δίπλα στον Εφραίμ οποίο υπηρέτησε πιστά.

Μπορεί να φημολογείται μέσω σχετικών δημοσιευμάτων ότι ο Ιβάν Σαββίδης μετά την εξαφάνιση του από τη χώρα και εγκατάσταση στο Ροστόφ για περίπου 1,5 χρόνο, θα επέστρεφε εντός των προσεχών ημερών στην Ελλάδα, όμως οι πληροφορίες λένε πως η άφιξη του Ρωσοπόντιου επιχειρηματία για μια ακόμη φορά αναβλήθηκε και μετατίθεται για τον επόμενο μήνα

Γιατί άραγε; Τι συμβαίνει; Πως δικαιολογείται η συνεχής τούτη αποχή από τα ελληνικά δρώμενα; Όχι όλα σήμερα! Και τις επόμενε μέρες εδώ θα είμαστε.

Πηγή:edolio5