Διαβούλευση & Εθελοντισμός Δήμου Διονύσου - Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα ο πρώτος κύκλος της δράσης μας SPA Ενσυνειδητότητας

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 15:31 | Δήμος Διονύσου
Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα ο πρώτος κύκλος της δράσης μας SPA Ενσυνειδητότητας που πραγματοποιήθηκε με την υπεύθυνη καθοδήγηση της πνευματικής δασκάλας και Coach Μόρυας Ακριβής Χατζηιωάννου.
Ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και είναι ανοιχτός για λίγες ακόμα αιτήσεις.
Υπενθυμίζεται ότι κάθε κύκλος εκτυλίσσεται μέσα από 4 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις και πραγματοποιούνται στο ΠΠΚ Διονύσου (Πλαστήρα 50, Διόνυσος) Δευτέρες 6:00-8:00 μ.μ., τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού (Covid 19).
Στις 4 βιωματικές συναντήσεις θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε:
Τι είναι Ενσυνειδητότητα και πώς εκφράζεται στην καθημερινότητα σας,
Ασκήσεις διαλογισμού/ ενσυνειδητότητας,
Πώς να αποδέχεστε και να αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας,
Τεχνικές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας και θα σας βοηθήσουν να διαχειρίζεστε αρνητικά συναισθήματα όπως θυμό, άγχος, φόβο,
Πώς να χαλαρώνετε, να ηρεμείτε και να παίρνετε μια απόσταση από την όποια κατάσταση αντιμετωπίζετε (Συναισθηματική Αποταύτιση & Αυτορρύθμιση).
Πώς να εστιάζετε στα θετικά και να ασκείτε καθημερινά την ευγνωμοσύνη σας (“Αλκαλοποίηση” ψυχής και σώματος).‼ Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο 2132139812/-810 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
"Ήταν ένα μαγικό ταξίδι συντροφικότητας, αγάπης, δημιουργίας μία καταιγίδα από συναισθήματα, δυνατά γεμάτα καλοσύνη, αξίες. Ένα χαμόγελο δροσιάς, τρυφερότητας, ελπίδας για εσωτερική ενδοσκόπηση. Μία θάλασσα αγάπης με γαλήνια κύματα γεμάτα από πλούτο ψυχής. Ευχαριστώ από καρδιάς. (Μ.Σ.)"
"Μου άνοιξε νέα μονοπάτια στον τρόπο σκέψης. (Α.Σ.)"