Διαβάστε το Συγχαρητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Κρωπίας Δημήτρη Κιούση στους Επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και σε όλους τους Αποφοίτους της σχολικής χρονιάς 2021-2022.

Τρίτη, 02 Αυγούστου 2022 08:57 | Δήμος Κρωπίας

« Aγαπητοί απόφοιτοι της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης του Δήμου Κρωπίας, εισαχθέντες στην  Τριτοβάθμια Εκπαίδευση,

Αγαπητοί γονείς και εκπαιδευτικοί που συμβάλατε  στην προσπάθειά τους,

Σας απευθύνω τα θερμά συγχαρητήριά μου καθώς και του δημοτικού συμβουλίου για την επιτυχία σας.

Η επιτυχία αυτή επετεύχθη υπό δύσκολες συνθήκες και με πρωτοφανείς αντιξοότητες γι’ αυτό και αποτελεί παρακαταθήκη πολύτιμης εμπειρίας και απόδειξη «κατάθεσης ψυχής» που θα φανεί  διδακτική και χρήσιμη στη φοίτησή σας και  γενικότερα στη υπόλοιπη ζωή σας.

Ευχόμαστε, μια  ακαδημαϊκή, επιστημονική και επαγγελματική πορεία  αγάπης και αφοσίωσης, στο αντικείμενο σπουδών που επιλέξατε ώστε, η υπεραξία της γνώσης που αποκτήσατε στη δημόσια εκπαίδευση να παραμείνει στη χώρα μας.

Επίσης, ευχόμαστε καλές σπουδές και στους επιτυχόντες στα Δημόσια ΙΕΚ καθότι οι δρόμοι επαγγελματικής καταξίωσης είναι πολλαπλοί και σε κάθε περίπτωση, η αγάπη για αυτό που κάνουμε είναι το σημαντικό. Αν ακολουθήσουμε αυτό που αγαπάμε σίγουρα θα πετύχουμε.

Αυτό εύχομαι σε όλους τους απόφοιτους της δύσκολης σχολικής χρονιάς 2021-2022, γιατί αυτό  διδάσκει η ζωή… Καλή δύναμη και καλή τύχη σε όλους».

 

ΔΙΠΛΑ