Κορωπί 3/9/2021 ημέρα Πένθους για τον ΓΣ Κορωπίου για τον ξαφνικό χαμό του φίλου, μέλους και παλαιού μέλους επί χρόνια στο ΔΣ, Δημήτρη Πιέτρη

Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 09:36 | Δήμος Κρωπίας
Συλλυπητήρια ανακοίνωση απο τον ΓΣ Κορωπίου για τον θάνατο του Δημήτρη Πιέτρη
 
Κορωπί 3/9/2021 ημέρα Πένθους για τον Σύλλογο μας για τον ξαφνικό χαμό του φίλου, μέλους και παλαιού μέλους επί χρόνια στο ΔΣ του ΓΣ Κορωπίου Δημήτρη Πιέτρη.
 
Το ΔΣ, οι προπονητες ,οι αθλητές νέοι και παλιοί και οι αθλήτριες του ΓΣ Κορωπίου εκφράζουμε την οδύνη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Πιέτρη.
 
Θα μας λείψουν οι συμβουλές, η αγάπη και το ενδιαφέρον του για τον ΓΣ Κορωπίου.
 
Ο Δημήτρης Πιέτρης γεννήθηκε το 1946 στο Κορωπί. Ήταν παντρεμένος με την Αντιγόνη Γεώργα και απέκτησαν δύο παιδιά.
 
Άσκησε την τέχνη του επιχειρείν σε κατασκευαστικές και μηχανολογικές εφαρμογές. Ήταν μέλος του Βιοτεχνικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου Πειραιά.
 
Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου όπου επί σειρά ετών κατείχε τη θέση του εφόρου στα τμήματα καλαθοσφαίρισης. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος το 2014 με την παράταξη της πλειοψηφίας «Κορωπί Νέο Ξεκίνημα» και επανεξελέγη τον Μάιο του 2019.
 
Συμμετείχε ενεργά στο δημοτικό βίο, υποστήριζε δημοτικές κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις.
Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κρωπίας (ΚΕΔΚ) και αντιδήμαρχος το 2019-2020 χωρίς αντιμισθία ενώ ήταν εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος. 
 
Καλό Παράδεισο Φίλε μας Τάκη