Λαυρεωτική: Στήριξη Βανίτας Σοφρώνη & ηγεσίας Περιφέρειας Αττικής στον Συριζαίο Δήμαρχο και μάρτυρα υπεράσπισης Τσίπρα, Δημήτρη Λουκά;

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 16:54 | Δήμος Λαυρεωτικής

Εχθές το Σάββατο 25 Ιουνίου ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς πραγματοποίησε στην πλατεία Ηρώων Λαυρίου τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής Αρχής την περίοδο 2019-2022.

Στην παρουσίαση βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, το ζεύγος Σοφρώνη και  η τριάδα της Περιφέρειας Αττικής Πατούλης, Αυγερινός, Πέππας.

Επειδή σε αυτόν το τόπο κάποιους τους συμφέρει να έχουν και να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου... θέλουμε να τους θυμίσουμε κάποια πράγματα για να μην λένε μετά, δεν ήξερα, δεν γνώριζα!

Για να φρεσκάρουμε σε κάποιους την μνήμη τους, θα τους υπενθυμίσουμε πως o κος Λουκάς ήταν ένας εν των βασικών μαρτύρων υπεράσπισης του Αλέξη Τσίπρα, στην αγωγή του τελευταίου κατά της εταιρείας Alter Ego και του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου για τα δημοσιεύματα για την βίλα Τσίπρα στο Σούνιο.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα των συντακτών γράφει σε άρθρο της στις 8.10.2021: «...με μάρτυρες τον πρώην υπουργό Αντώνη Ρουπακιώτη και τον δήμαρχο Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λουκά . Η κατάθεση του τελευταίου ήταν διαφωτιστική για το επίμαχο σπίτι, καθώς ο μάρτυρας είναι γείτονας...».

Σαν να μην έφτανε αυτό γιατί κάποιοι θα πουν ότι αναγκάστηκε να βρίσκεται εκεί, θα θυμίσουμε ξανά πως ο κος Λουκάς αντί να πάει στην Μητρόπολη του Δήμου του για να κάνει Πάσχα, επέλεξε να μεταβεί σε ξωκλήσι με τον άθεο Αλέξη Τσίπρα δίπλα για να κάνουν Πάσχα μαζί.

Τσίπρας-Λουκάς έκαναν μαζί Ανάσταση. Για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Λαυρεωτικής αποκαλύπτεται

Τι δεν έχετε καταλάβει κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, που πηγαίνετε και με την παρουσία σας "στηρίζετε" ένα Συριζαίο Δήμαρχο και τον απολογισμό του για τα πεπραγμένα; Ρωτήστε τους δημότες στο Λαύριο να σας πουν!

Tι άλλο πρέπει να κάνει ο κύριος Λουκάς για να σας πείσει πως είναι ταγμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα;

Όταν βγείτε να ζητήσετε από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας να σας στηρίξει στις επόμενες εκλογές να του πείτε πως το παίζετε υπεράνω και υπερ-κομματικοί και πως η παρουσία σας στον απολογισμό του Συριζαίου Λουκά δεν ήταν και κάτι σημαντικό!

Λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα δεν βλάπτει κυρία και κύριοι ... το παράδειγμα του ΠΑΣΟΚ από το 40% στο 4% δεν είναι μακριά. Εάν έχετε πάρει αυτήν την απόφαση να γίνει η Νέα Δημοκρατία ένα ΚΙΝΑΛ...Οδεύετε σε καλό δρόμο.

ΔΙΠΛΑ