Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Λαυρεωτικής ο Νίκος Στάμου - Διαβάστε τι σημείωσε στα social media.

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 10:08 | Δήμος Λαυρεωτικής
Την Τετάρτη 27/7/2022, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαυρεωτικής, στην 13η συνεδρίαση, με εξέλεξε με την υπ. αρίθμ. 79/2022 απόφαση του : Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.
 
Είναι μεγάλη τιμή για εμένα αλλά και επιβράβευση της εικοσαετούς προσφοράς μου στην τοπική αυτοδιοίκηση και στα τοπικά κοινωνικά δρώμενα.
 
Με αίσθημα ευθύνης και πλήρους αφοσίωσης δεσμεύομαι να υπηρετήσω τους συνδημότες μου, με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον και την κοινωνική δικαιοσύνη.
 
Η απόφαση  αυτή είναι μια περίτρανη απόδειξη λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών• είναι μια περίτρανη απόδειξη ότι στο όνομα της αξιοκρατίας δεν χωρούν ούτε ταξικές διακρίσεις ούτε κοινωνικοί αποκλεισμοί.
 
Είναι μια περίτρανη απόδειξη ότι η λαϊκή ετυμηγορία είναι υπέρτατο αγαθό στην Δημοκρατία!
 
- Άλλωστε στην εικοσαετή μου δράση στα κοινά, όλοι γνωρίζουν ότι οποιαδήποτε θέση κατείχα ήταν προϊόν της λαϊκής βούλησης και όχι αποτέλεσμα εκβιασμού ή συναλλαγής...
 
Ποτέ μου δεν πήρα "καμία θέση υψηλότερη από εκείνη που μου έδωσαν οι συμπολίτες μου".
 
Γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας και το ξέρουμε πολύ καλά...
 
Τελεία και παύλα._
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Δημοτικούς συμβούλους για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου και να τους διαβεβαιώσω ότι "θα δώσω την ψυχή μου" για να φανώ αντάξιος της επιλογής τους.
 
- Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής κύριο Δημήτρη Λουκά για την εμπιστοσύνη του και την εισαγωγική του τοποθέτηση στο πρόσωπο μου.
 
- Ευχαριστώ θερμά τον Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης: "Δημοτική Πρωτοπορία", κύριο Σταύρο Κρητικό για την ανιδιοτελή στήριξη του!
 
- Τέλος ευχαριστώ θερμά τον άνθρωπο που συμπορεύτηκα μαζί του σε κοινούς αγώνες, τον άνθρωπο που διαχρονικά με στηρίζει ως άνθρωπο αλλά και ως πολιτικό όν, τον άνθρωπο που με αξιοποίησε ως Αντιδήμαρχο την τετραετία 2011-2014, τον πρώην Δήμαρχο Λαυρεωτικής κύριο Κωνσταντίνο Λεβαντη!
 
Με εκτίμηση
Νικόλαος Στάμου
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
Δήμου Λαυρεωτικής

ΔΙΠΛΑ