Ο “Φαινομενικά δεξιός”, δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς, κατέθεσε σε δικαστήριο υπέρ του κ. Τσίπρα

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 23:05 | Δήμος Λαυρεωτικής

 

Εκδικάστηκε η αγωγή Τσίπρα κατά Κουρτάκη - Παπαχρήστου, επί των δημοσιευμάτων για την εξοχική κατοικία που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο.

Η αγωγή στρέφονταν  κατά των δύο δημοσιογράφων σχετικά με τα όσα είχαν γράψει, για την εξοχική κατοικία του πρώην πρωθυπουργού.

Το σημαντικό όμως αυτής της δίκης, είναι ότι μάρτυρας υπερασπίσεως ήταν ο κ. Δημήτρης Λουκάς,  ο οποίος θέλει να το παίζει “Δεξιός”,  αλλά να  στηρίζει και στα δικαστήρια τον πρώην πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα. 

Αυτά ας τα βλέπουν στην κυβέρνηση, αλλά και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που συνεχίζουν να στηρίζουν τον πολιτικό απατεώνα, δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο οποίος ανέφερε ότι ο Αλ. Τσίπρας τον είχε ενημερώσει πως ψάχνει να νοικιάσει κάποια εξοχική κατοικία στην περιοχή.

Επιπλέον ότι γνώριζε το σπίτι το οποίο ενοικίασε ο Αλ. Τσίπρας και τον ιδιοκτήτη του και ότι ο τελευταίος δεν επιθυμούσε να το πουλήσει.

Σύμφωνα με τον Δ. Λουκά, πρόκειται για ένα σπίτι πολύ παλιάς κατασκευής, ακατοίκητο από το 1970, το οποίο περιλαμβάνει 71 τ.μ. ισόγειο και 71 τ.μ. υπόγειο, χωρίς να επικοινωνούν μεταξύ τους, δύο υπνοδωμάτια και μία κουζίνα.

«Ο κ. Τσίπρας συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη, Μάριο Περόνε, για μηνιαίο μίσθωμα εξοχικής κατοικίας 500 ευρώ και προπλήρωσε ενοίκια τριών ετών. Με τα χρήματα αυτά ο ιδιοκτήτης έκανε την ανακαίνιση. Το ποσό τού ενός εκατ. είναι εξωπραγματικό», κατέθεσε. Ομως τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μια αγγελία πώλησης ενός υπερπολυτελούς σπιτιού προς 1,2 εκατ. ευρώ: «Στο Σούνιο έχουν να γίνουν αγοραπωλησίες πάνω από είκοσι χρόνια. Ο ίδιος ο Περόνε μού είπε ότι δεν έχει βάλει καμία αγγελία γιατί θα αφήσει το σπίτι στα παιδιά του». 

Επίσης εκτίμησε ως λογική την τιμή των 500 ευρώ ενοικίου για την εξοχική κατοικία του Αλ. Τσίπρα, σημειώνοντας πως ο ίδιος πληρώνει ενοίκιο 400 ευρώ για αντίστοιχο σπίτι σε απόσταση 500 μέτρων.

Αποκάλυψε λοιπόν ο κύριος Λουκάς ότι έχει μετακομίσει στο Σούνιο και είναι γείτονάς του κυρίου Τσίπρα.

Δεν του άρεσε φαίνεται η Κερατέα του δημάρχου και ήθελε σπίτι στο Σούνιο για να βλέπει το ναό του Ποσειδώνα και να λέει ότι είναι γείτονάς του πρώην Πρωθυπουργού.

 Να τον χαίρεστε στη Νέα Δημοκρατία.