Μαραθώνας: Πρόσκληση συμμετοχής στον διαγωνισμό «Τοπολατρεία, μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου»

Πέμπτη, 26 Μαϊος 2022 15:12 | Δήμος Μαραθώνος

Ο Δήμος Μαραθώνος σε μια προσπάθεια προαγωγής της δημιουργικής ικανότητας δημοτών και κατοίκων αλλά και προβολής του, συμμετέχει στον διαγωνισμό «Τοπολατρεία, μια ιστορία αγάπης για τον τόπο μου» που προκήρυξε η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.

Οι  διαγωνιζόμενοι καλούνται με τρεις φωτογραφίες, τις οποίες μπορεί να έχουν τραβήξει ακόμη και με το κινητό τους, να πείσουν μια επιτροπή δημιουργών, ότι προβάλλουν πειστικότερα, καλύτερα και εντυπωσιακότερα τον τόπο τους.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κληθεί να γράψει και να σκηνοθετήσει ένα promo (διαφημιστικό 3λεπτης διάρκειας) σε παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος με τίτλο «ΤΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ» που θα σταλεί σε όλα τα φεστιβάλ τουριστικής και πολιτιστικής θεματολογίας και φυσικά σε όλα τα γραφεία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ανά την υφήλιο, ενώ θα λάβει όπως και ο 2ος και ο 3ος νικητής επιπλέον  χρηματικό έπαθλο και μετάλλιο.

Στόχος των συμμετεχόντων – δημιουργών είναι να κινήσουν το ενδιαφέρον τόσο των συμπατριωτών τους, όσο και των τουριστών και να τους κάνουν να επισκεφθούν τον Δήμο μας και να θελήσουν να μάθουν την ιστορία του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ΔΩΡΕΑΝ την συμμετοχή τους μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2022.

Για τους όρους συμμετοχής και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες επισκεφθείτε το: https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1506/

ΔΙΠΛΑ