Ο… κωλοτούμπας εκδότης σε ρόλο πολιτικού «μαφιόζου»!

Σάββατο, 28 Μαϊος 2022 11:57 | Δήμος Μαραθώνος

Μ’ έκπληξη παρακολουθούμε τις πολιτικές εξελίξεις στον Δήμο Μαραθώνα και τον ρόλο που προσπαθεί να παίξει ο εκδότης Γιάννης Κοντογεώργος, ο οποίος βλέποντας ότι χάνει τα πάντα, χρησιμοποιεί πολιτικές «μαφιόζικες» μεθόδους!

Πολλά έχουμε δει από δαύτον, στην προσπάθειά του να τα οικονομήσει, αλλά το τελευταίο ξεπερνά κάθε λογική και καταπατά κάθε νομιμότητα και δεοντολογία! Απειλεί δημοσίως, αλλά και με προσωπικά μηνύματα τους δημοτικούς συμβούλους (αντιπολίτευσης και ανεξάρτητους) του Δήμου Μαραθώνα, μην τυχόν και υπερψηφίσουν τα θέματα που φέρνει η Διοίκηση και ο Δήμαρχος Στέργιος Τσίρκα, γιατί θα τους εκθέσει στους πολίτες! Αν είναι δυνατόν! Που φτάσαμε!

Ένας εκδότης τοπικής εφημερίδας, παγκόσμιος πρωταθλητής στις «κωλοτούμπες» και στα… πουλήματα, να απειλεί αιρετούς! Και το χειρότερο απ’ όλα; Να επιχειρεί την παρεμπόδιση υλοποίησης έργων στον Δήμο για να αποτύχει ο Δήμαρχος στις εκλογές!

Φταις κι εσύ όμως, κ. Τσίρκα! Εάν συνέχιζες και του έδινες τα 2.000 τον μήνα, θα λειτουργούσε αντίστροφα… θα απειλούσε τους δημοτικούς συμβούλους προς όφελός σου και θα τους πίεζε να σου ψηφίζουν τα θέματα…

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε (όχι ότι δεν τον ξέραμε τον τύπο) χθες (27/5) όταν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου απείχαν και πάλι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, εκτός του γιατρού Αλέξανδρου Ρέρρα και της Ελένης Ανδρώνη, αμφότεροι ανεξάρτητοι. Είχε… πέσει «σύρμα» να μην τολμήσουν κι εμφανιστούν, για να μην αναγκαστούν και υπερψηφίσουν το έργο της ανάπλασης της πλατείας Νέας Μάκρης (10 εκ. ευρώ το κόστος).

Το σχέδιο του Κοντογεώργου… σκόνταψε στη γνωστή ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ του χαρακτήρα του κ. Ρέρρα, ο οποίος δήλωσε ότι παρά τις διαφορές που έχει με τον Δήμαρχο και την Διοίκηση, δεν μπορεί παρά να ψηφίσει το θέμα για να γίνει το έργο, αποκαλύπτοντας σε δημόσιο διάλογο στο διαδίκτυο ότι είχε λάβει σχετικό απειλητικό μήνυμα από τον εκδότη!

Εάν οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι έχετε αποφασίσει να τα πάτε καλά με τον Κοντογεώργο και την ίδια ώρα, να βάζετε τρικλοποδιές στη Διοίκηση, βλάπτοντας τα συμφέροντα του Δήμου, ετοιμαστείτε να δώσετε σχετικές εξηγήσεις στους πολίτες….

 

Διαβάστε συνομιλίες στο Facebook, που αποδυκνείουν τα παραπάνω.

Συνεχίζεται...

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

 

ΔΙΠΛΑ