Στον εισαγγελέα και στην Ενιαία Αρχή Διαφάνειας η υπόθεση της μη εγγραφής μελών στην Τ. Ο. Ν.Δ. Μαραθώνα, ενώ είχαν δοθεί τα χρήματα.

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 10:44 | Δήμος Μαραθώνος

Την υπόθεση με τη μη εγγραφή μελών στην τοπική οργάνωση Νέας Δημοκρατίας του δήμου Μαραθώνα, ενώ είχαν δοθεί τα χρήματα, εμείς δεν θα την αφήσουμε να περάσει έτσι.

Παρότι οι πιέσεις από την πρώτη στιγμή που ανεβάσαμε το κείμενο ήταν τεράστιες για να κατέβει, εμείς όχι μόνο δεν ενδώσαμε, αλλά προχωράμε και σε  καταγγελίες στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η μη εγγραφή αυτών των μελών, σίγουρα θα φέρει και αλλοίωση του αποτελέσματος, οπότε το πιο φρόνιμο ήταν να μην διεξαχθούν  σήμερα οι εκλογές στην τοπική οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Μαραθώνα, αλλά να αναβληθούν μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Τα χρήματα αυτά δόθηκαν σε συγκεκριμένο πρόσωπο που θα αναλάμβανε τις επαφές με τους πολίτες, ώστε να διευκολύνει την εγγραφή τους και τελικά οχι μόνο οι εγγραφές δεν έγιναν και χάθηκε μια δύναμη τουλάχιστον 250 ψηφοφόρων απο την τοπική του Μαραθώνα αλλά πλέον δεν βρίσκονται ούτε τα λεφτά να δοθούν πίσω στους κατόχους τους