Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γιώργος Κώτσηρας υποδέχτηκε μέλη της Ομάδας Δικαιωμάτων του Παιδιού στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 11:33 | Δήμος Μεγαρέων

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γιώργος Κώτσηρας υποδέχτηκε μέλη της Ομάδας Δικαιωμάτων του Παιδιού του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Η Ομάδα Δικαιωμάτων συνάντησε τον Υφυπουργό, αυτή τη φορά δια ζώσης, συζητώντας μαζί του και παρουσιάζοντάς του τις προτάσεις της γύρω από τη Φιλική προς τα παιδιά Δικαιοσύνη.

 

Παράλληλα, με χαρά οι μαθητές εθελοντές του YouSmile ενημερώθηκαν πως ήδη κάποιες από τις προτάσεις που είχαν συζητήσει στην προηγούμενή τους συνάντηση θα ξεκινήσουν άμεσα να υλοποιούνται!

 

Το Ευρωπαϊκό Μαθητικό Εθελοντικό Δίκτυο Yousmile από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα συνεχίσει να κάνει καθημερινά πράξη αυτό το θεμελιώδες δικαίωμα των παιδιών, την παιδική συμμετοχή.

 

Η συνάντηση αυτή απέδειξε για άλλη μία φορά πως είναι πολύ σημαντικό και αναγκαίο για την κοινωνία μας να δίνεται ο κατάλληλος χώρος για να εκφράζονται τα παιδιά και η φωνή τους να ακούγεται και να γίνεται σεβαστή από τους ενήλικες.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Project A12» συγχρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Erasmus+ μέσω του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).