Συγκίνηση και Ευχαριστήρια στις Αποχαιρετιστήριες Εκδηλώσεις των Σχολείων του Δήμου Ωρωπού.

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 10:51 | Δήμος Ωρωπού
Οι αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις των μαθητών σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ωρωπού είχαν την τιμητική τους την εβδομάδα που πέρασε.
 
Μετά από δύο χρόνια καραντίνας μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί επέστρεψαν στην κανονικότητα και κατευόδωσαν τα παιδιά μέχρι το επόμενο σκαλοπάτι της μαθητικής τους πορείας.
 
Συγκινητική ήταν η εκδήλωση του ΕΝΕΕΓΥΛ Ωρωπού, όπου ο Διευθυντής του σχολείου Δημήτρης Δεληγιάννης αναφέρθηκε συνολικά στα τελευταία δύσκολα 3,5 χρόνια.
 
Ανέφερε όσους συμπαραστάθηκαν στο ΕΝΕΕΓΥΛ, στην κατασκευή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στον προαύλιο χώρο και ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Γιώργο Γιασημάκη, τον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο, τη Μαίρη Κασαμπαλάκου και το Σύλλογο Αγία Σκέπη, το Σύλλογο Κρητών και το Πρόεδρο του Μιχάλη Μπαφάκη, τον Πάτερ Σπυρίδωνα, την Προϊσταμένη του Τοπικού Ιατρείου Ωρωπού Δέσποινα Δημητρίου, την εφημερίδα Άποψη και τη δημοσιογράφο Σοφία Μπασκάκη, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και τους Συναδέλφους του Εκπαιδευτικούς.

ΔΙΠΛΑ