Με τελεσίδικη απόφαση του ΣΤΕ τίθεται σε εικοσαήμερη αργία, ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης(Έγγραφο)

Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 21:48 | Δήμος Ωρωπού

Γράφαμε χθες, oτι έρχεται  είδηση βόμβα για πρώην δήμαρχο της βορειοανατολικής Αττικής. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων.

Μεγάλες «φουρτούνες» μαθαίνουμε για τον πρώην Δήμαρχο Ωρωπού Θωμά Ρούσση.

Με τελεσίδικη απόφαση του ΣΤΕ τίθεται σε εικοσαήμερη αργία λόγω βαρύτατων διοικητικών παραβάσεων , κατά την διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας.

Ευκαιρία λοιπόν για «πολιτική ξεκούραση» και περισυλλογή για τον κύριο Ρούσση. Ευκαιρία επίσης για αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό.

Γιατί είναι πραγματικά περίεργο, πως ο κύριος Ρούσσης, παρά την πλήρη αποτυχία του και πάρα την λαϊκή αποδοκιμασία που γνωρίζει καθημερινά, εξακολουθεί να εμφανίζεται το ίδιο διχαστικός και το ίδιο πολιτικά επικίνδυνος προσπαθώντας καθημερινά να καταστρέψει ότι καλό γίνεται για την περιοχή και τους κατοίκους της. 

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός πως  υπέπεσε σε διοικητικές παραβάσεις, μιας και η μόνιμη πολιτική του κουβέντα, είχε να κάνει με την τεράστια αυτοδιοίκητική του πείρα και την βαθιά γνώση των διαδικασιών.

Προφανώς κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και απλά το χρησιμοποιούσε , μόνο και μόνο για κάλυψη και για δημιουργία εντυπώσεων.

Άραγε να υπάρξουν και άλλες τέτοιες καταδικαστικές αποφάσεις για τον κύριο Ρούσση στο μέλλον;

Γιατί στα αυτιά μας έρχονται ψίθυροι για ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης που ξεσκονιζουν στην κυριολεξία έγγραφα, συμβάσεις και αποφάσεις και καθημερινά "συλλαμβάνουν" λαβράκια μεγατόνων........ 

Απλά εμείς να επισημάνουμε πως σε περίπτωση επαναλήψεων, τέτοιου είδους αποφάσεων επιβολής κυρώσεων, ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσει το δικαίωμα του εκλέγεσθε ο κύριος Ρούσσης, με ότι αυτό συνεπάγεται για την  όποια πολιτική του συνέχεια….

Το βέβαιο είναι πως αυτό το "φεγγάρι" δεν είναι και τόσο ευνοϊκό για τον κύριο Ρούσση και το "πολιτικό του σύστημα". 

Καλά ξεμπερδέματα κύριε Ρούσση.....