Δήμος Παιανίας: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης»(πρώην "Εναρμόνιση") περιόδου 202

Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 14:19 | Δήμος Παιανίας

Ο Δήμος Παιανίας και ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας & Παιδείας, σας ενημερώνουν ότι συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Δράσης της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης»(πρώην "Εναρμόνιση") περιόδου 2022 – 2023. Η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής για το πρόγραμμα ξεκίνησε από 02 Αυγούστου 2022 ώρα 14:00 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 12 Αυγούστου και ώρα 23:59.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Για την εξασφάλιση της συμμετοχής, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την “Αίτηση Συμμετοχής”, στην εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.grpaidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων»), ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Τα όποια δικαιολογητικά απαιτηθούν, θα αντλούνται μέσω διεπαφών, όπου αυτό είναι δυνατό ή θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά (upload) σε μορφή αρχείου pdf.

Οι ενδιαφερόμενες/οι, εφόσον επιλεγούν με σειρά μοριοδότησης, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher), την οποία οφείλουν να προσκομίσουν στον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας & Παιδείας του Δήμου μας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγγραφή στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της επιλογής τους.

Επίσης, για την εξυπηρέτηση των Αιτούντων και των Φορέων λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο της ΕΕΤΑΑ στο 210-5214600 και E-mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΠΛΑ