Συνεχίζεται η λειτουργία του Εκπαιδευτικού Προγράμματος - Έκθεσης Φωτογραφίας με τίτλο "Από το Αμπέλι, στο κρασί" με τη συμμετοχή του Λυκείου των Ελληνίδων Παιανίας.

Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 17:25 | Δήμος Παιανίας
Σε συνέχεια του εορταστικού τριημέρου του Δήμου Παιανίας για τον κάμπο των Μεσογείων που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 1-3 Οκτωβρίου, συνεχίζεται η λειτουργία του Εκπαιδευτικού Προγράμματος - Έκθεσης Φωτογραφίας με τίτλο "Από το Αμπέλι, στο κρασί" με τη συμμετοχή του Λυκείου των Ελληνίδων Παιανίας.
Η έκθεση βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Παιανίας (Βασ. Φρειδερίκης 3) και είναι επισκέψιμη τις καθημερινές για τα σχολεία και τα Σαββατοκύριακα για όλους τους πολίτες, στις μέρες και ώρες που περιγράφονται παρακάτω.
Η έκθεση φωτογραφίας χρηματοδοτήθηκε από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) στα πλαίσια των δράσεων για το επετειακό έτος 2021, ύστερα από πρόταση που υπέβαλε η Ειδική Επιτροπή "Παιανία, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση".
"Μια έκθεση βγαλμένη μέσα από τα σπάργανα της ιστορίας μας, είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσουμε στα παιδιά μας τη μαγεία του παρελθόντος, της αγροτικής ζωής και της ομορφιάς των περιοχών μας, που μέχρι και σήμερα σαγηνεύουν τον περιηγητή και αποτελούν κόμβο περιφερειακών εξελίξεων και ανάπτυξης. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την ΠΕΔΑ για την χρηματοδότηση του συνόλου της έκθεσης, όπως και το Λύκειο Ελληνίδων Παιανίας, που μετά την εξαιρετική τους παρουσία, συνεχίζουν να προσφέρουν μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα προς όφελος της κοινωνίας μας", σημείωσε ο Δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης.
*Για την παραμονή των επισκεπτών στο χώρο, ισχύουν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.