Στη Σίφνο "ΤΑΞΙΔΕΨΕ" το Δίτομο Επετειακό Έργο του Δήμου Παλλήνης και του Αθλέπολις, για τα 200 Χρόνια από την Επανάσταση του '21.

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 13:20 | Δήμος Παλλήνης

Πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου 2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου» η παρουσίαση του αφιερωματικού εκδοτικού έργου με τίτλο:  «Το μυστικόν (σύνθημα) θέλει το έχομεν: Καστρινοί και Λογγίσιοι», παρουσία της Δημάρχου Σίφνου κυρίας Μαρίας Ναδάλη και του Δημάρχου Παλλήνης κ. Αθανάσιου Ζούτσου οι οποίοι απηύθυναν θερμό χαιρετισμό σε πλήθος παρευρισκόμενών δημοτών, τοπικών φορέων, συμβούλων και αντιδημάρχων.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου κ. Γεώργιος Θεοδώρου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου Σίφνου, κ. Κωνσταντίνος Λουκατάρης.

Οι ομιλητές κκ. Αντώνης Αντωνακάκης,  Μαρία Μεταξά, Κωνσταντίνος Βασάλος, Έλενα Χαβαλεδάκη  Νεκτάριος Καλαϊτζής και Αλεξάνδρα Κοφινιώτη αναφέρθηκαν αντίστοιχα στο πόνημά τους και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το κοινό παρακολούθησε. Μετά το πέρας της παρουσίασης ακολούθησε μουσικοχορευτικό δρώμενο από το Πολιτιστικό Σωματείο Σίφνου.

Ο Δήμος Παλλήνης και ο ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για τη θερμότατη φιλοξενία της Δημάρχου Σίφνου κας Μαρίας Ναδάλη, του διευθυντή του Δήμου κ. Απόστολου Πιτή και των Αντιδημάρχων Γιώργου Γεωργούλη και Γιώργου Λουκή, καθώς και του Προέδρου του Πολιτιστικού Κέντρου κ. Γεώργιο Θεοδώρου.

ΔΙΠΛΑ