Αυτοψία από κλιμάκιο της ΕΥΔΑΠ στα έργα αποχέτευσης σε Ραφήνα και Πικέρμι

Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022 13:31 | Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου

Αυτοψία πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή κλιμάκιο της ΕΥΔΑΠ σε ανώτατο επίπεδο, για την πορεία των έργων κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης στη Ραφήνα και στη συνέχεια στο Πικέρμι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ κ. Χ. Σαχίνης, ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Α. Τόσιος και η Γενική Διευθύντρια Μεγάλων Έργων κα. Γ. Στεφανάκου, επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων τη Δαβάκη Πίνδου, μια δύσκολη οδός, όπου τα εργοτάξια του ΑΚΤΩΡΑ εργάζονται πυρετωδώς για τη διάνοιξη της τάφρου.

Μαζί με τους Αντιδημάρχους κκ Αραπκιλή και Πάντζα, συζήτησαν στο «πεδίο της μάχης» αναλυτικά για τη σπουδαιότητα του έργου αλλά και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και παρουσιάζονται. Το ευτυχές είναι ότι μετά το πρώτο διάστημα, ο χρόνος που μεσολαβεί από τη διάνοιξη μέχρι την ασφαλτόστρωση μιας τάφρου έχει μειωθεί στο 1/3 του αρχικού. 

 

Ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς είχε επίσης μια ιδιωτική συζήτηση σε πολύ εγκάρδιο τόνο με τον κ. Σαχίνη μέσα από την οποία προέκυψε μια ευχάριστη έκπληξη που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Προπάντων όμως προέκυψε η αποφασιστικότητα της ΕΥΔΑΠ να ολοκληρωθούν πιο σύντομα τα έργα, ειδικά στο κέντρο, να ασφαλτοστρωθούν οι δρόμοι και να επανέλθουν οι κανονικοί ρυθμοί ενόψει καλοκαιρινής περιόδου.

Το έργο της αποχέτευσης δεν είναι πλέον ένα όραμα, αλλά ένα υλοποιήσιμο μέγεθος για όλες και όλους…

Πηγή: irafina.gr

ΔΙΠΛΑ