Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και προσωπικά ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς ευχαριστούν θερμά όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν στη χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία.

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 15:14 | Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου
Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και προσωπικά ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν στη σημερινή εθελοντική αιμοδοσία.
 
Η συμμετοχή ήταν σημαντική καθώς δεκάδες πολίτες προσήλθαν με προγραμματισμένο ραντεβού στο Δημαρχείο της Ραφήνας όπου, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο «ΛΑΪΚΟΝ», πραγματοποιήθηκε η προσφορά αίματος, μια ουσιαστική χορηγία ζωής.
 
Τα προγραμματισμένα ραντεβού ήταν 34, τελικά κατέστη δυνατόν να δώσουν αίμα 30 συμπολίτες μας, για την ενίσχυση της δημοτικής Τράπεζας Αίματος.
 
Η συμμετοχή όλων αποτελεί πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης καθώς η τράπεζα αίματος για να λειτουργεί σωστά και να μπορεί να παρέχει βοήθεια σε κάθε δημότη, θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή εθελοντών.
 
Η εθελοντική δράση θα επαναληφθεί τον Νοέμβριο καθώς ζήτηση σε αίμα ετησίως από το Δήμο μας, ξεπερνάει τον αριθμό αιμοδοτών μας.