Κάρλο, Κάρλο είσαι εδώ; Ακόμα στηρίζεις τον Μπουρνούς;

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 13:07 | Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου

Εχθές γράψαμε για το πόρισμα του εισαγγελέα κου Γιώργου Πολυκράτη, όπου στην πολυσέλιδη πρόταση του, προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, διαπιστώνει σοβαρά λάθη και παραλείψεις καταλήγοντας ότι 27 κατηγορούμενοι πρέπει να δικαστούν για πλημμεληματικές κατηγορίες, για την τραγωδία στο Μάτι.

Μέσα σε αυτους τους 27 κατηγορούμενους που εισηγείται την παραπομπή τους σε δίκη, βρίσκεται και ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου, κος Ευάγγελος Μπουρνούς. 

Πιστεύουμε ακράδαντα πως η ηθική του Δημάρχου πρέπει να μιλήσει, απο σεβασμό και μόνο στη μνήμη των 102 ψυχών, και ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου πρέπει να παραιτηθεί απο το αξίωμα του μέχρι να κριθεί απο την δικαιοσύνη για τις ευθύνες που του αναλογούν για την τραγωδία της 23ης Ιουλίου του 2018. 

Αναρωτιόμαστε λοιπόν αν ο Σπύρος Κάρλος μετά την απόφαση του εισαγγελέα για παραπομπή του κου Μπουρνούς σε δίκη, συνεχίζει να τον στηρίζει. 

Σπύρο Κάρλο θα παραμείνεις εντεταλμένος σύμβουλος μετά τις καταιγιστικές -και ανέλπιστες στους διαδρόμους του δημαρχείου- εξελίξεις για τον Δήμαρχο Ραφήνας - Πικερμίου; 

Ίσως για εναν δημοτικό σύμβουλο, που ανέλαβε επικεφαλής της παράταξης εντός συμβουλίου μετά την φυγή του υποψήφιου Δημάρχου του και αμέσως μετά αυτοαναιρέθηκε βάζοντας την καρέκλα του δίπλα σε αυτές των διοικούντων, να ειναι λίγο δύσκολο να αλλάξει ξανά το τροπάριο, αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια για τις δημοτικές εκλογές.

Μετράμε πλέον αντίστροφα και Σπύρο Κάρλο πρέπει να πάρεις μερικές σοβαρές αποφάσεις που ή θα σε ανεβάσουν στα ύψη ή θα σε ρίξουν στα τάρταρα, εκλογικά. 

Αν παραμείνεις σε αυτό το δυστοπικό και αβέβαιο περιβάλλον που περικλείει αυτή την ώρα τον Δήμαρχο, ίσως χαθείς και εσύ μέσα του. 

Αξίζει να χαραμίσεις τον κόπο σου και να αποταθείς πλήρως του κοινού και των ψηφοφόρων που σε εξέλεξαν; 

Να σου θυμίσουμε οτι σε έβαλαν στα έδρανα διαφορετικοί ψηφοφόροι απο του Μπουρνούς και να σε συμβουλεύσουμε -πριν απο όποια συμφωνία της επόμενης ημέρας για την δική σου σίγουρη θέση στο συμβούλιο- να αναρωτηθείς αν θα υπάρχει υποψήφιος δήμαρχος.. 

Αυτά και άλλα πολλά στα πολλαπλά επεισόδια που έχουμε να δούμε στην συνέχεια.

Θα επιστρέψουμε σύντομα με νεότερα.. Stay Tuned.