Επεισοδιακή η πρώτη συνεδρίαση της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας-Πικερμίου. Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2021 00:31 | Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου

 

Άφωνοι έχουμε μείνει από τις πληροφορίες που μας έχουν έρθει,  για την βιαιότητα των πολιτικών διαξιφισμών στην πρώτη συνεδρίαση της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας, Ραφήνας-Πικερμίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν μέλος του καινούργιου διοικητικού συμβουλίου ρώτησε, πώς τα 90 περίπου  άτομα,  που ψήφισαν με email, έχουν ψηφίσει 3 συγκεκριμένα άτομα,  σχεδόν σε όλους τους ηλεκτρονικούς  ψήφους.

Ζήτησε λοιπόν να ελεγχθούν από ποιο e-mail, έχουν ψηφίσει όλοι αυτοί και ποιοι είναι.

Η τοποθέτηση αυτή του μέλους,  έφερε αναστάτωση στη συνεδρίαση του διοικητικού Συμβουλίου με αποτέλεσμα ο κ. Δαβερωνης,  να  ζητήσει το λόγο από το μέλος γιατί τα λέει αυτά και προσβάλλει άτομα τα οποία έχουν εκλεγεί. 

Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν,  οι φωνές και οι καβγάδες των μελών ακούστηκαν μέχρι την πλατεία της Ραφήνας.

Και σαν Πόντιος Πιλάτος, το λόγο πήρε η πρόεδρος κα Γκικάκη,  η οποία είπε να τα ξεχάσουμε όλα και να προχωρήσουμε μπροστά για το καλό του κόμματος και της τοπικής  με σύμπνοια και ομόνοια. 

Η τοποθέτηση όμως της προέδρου, δεν άρεσε σε κάποιους  και πραγματικά προβληματίζει και εμάς, γιατί δεν μπορούν να ελεγχθούν πλέον οι ηλεκτρονικοί ψήφοι,  με αποτέλεσμα να αφήνονται υπόνοιες ότι έχουν ψηφίσει όπως στην Αχαΐα με e-mail Ταμτάκος.

Κα Γκικάκη, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται και καλό είναι να συμφωνήσετε και εσείς ώστε να ελεγχθούν οι ηλεκτρονικοί ψήφοι,  για το “τρενάκι” πού παίχτηκε σε αυτούς ψήφους αφήνει πολλά υπονοούμενα και πολλά ερωτηματικά.

Η εικόνα της αντιπαράθεσης κατέδειξε την οξύτητα που έχει προκληθεί στους κόλπους της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ., από τις διαφαινόμενες αλλαγές στο χώρο και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια,  ξεκινάει τη θητεία του ένα καινούργιο διοικητικό συμβούλιο με καυγάδες. 

Οι εξελίξεις πάντως  δεν βάρυναν μόνο την ατμόσφαιρα, αλλά μας δίνουν και την εντύπωση, έχουν δημιουργηθεί μεγάλοι κραδασμοί στις εσωκομματικές ισορροπίες, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται μια πρωτόγνωρη οξύτητα, που  δύσκολα θα διαχειριστεί στο μέλλον,  η αποτυχημένη πολιτικά πρόεδρος κα Δέσποινα Γκικάκη.