Τι απαντάτε κύριε Μπουρνούς στις καταγγελίες Κωνσταντέλου για τον ΕΔΣΝΑ( είστε μέλος του διοικητικού συμβουλίου) και ειδικότερα για τη χωματερή Γραμματικού;

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 10:30 | Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου

Ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ.  Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σε άρθρο του κατηγορεί  τη διοίκηση του ΕΔΣΝΑ,  για πολλές παρατυπίες.

Μεταξύ αυτών και η χωματερή Γραμματικού όπου μιλάει για,  Υπερ – κοστολόγηση μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων του Γραμματικού, όπως επίσης για το ύψος του προϋπολογισμού της μονάδας, για τις μελέτες που παραλάβατε και για τα προβλεπόμενα στις νέες μελέτες οι οποίες θυμίζουμε πως πληρώθηκαν με απευθείας αναθέσεις σχεδόν 1,5 εκ ευρώ. 

Ρωτάει και για το προβλεπόμενο κόστος της μονάδας και τους προβλεπόμενους τόνους απορριμμάτων που θα διαχειρίζεται, γιατί μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε κάτι.

Κύριε Μπουρνούς τι απαντάτε σε αυτές τις καταγγελίες, γιατί είστε μέλος του διοικητικού συμβουλίου όπως βέβαια και δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου και δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα ερωτήματα, γιατί αν γίνονται αυτά από τη  διοίκηση του ΕΔΣΝΑ, τότε μπορεί να γίνονται και στο δήμο σας. 

Τώρα αν μπορείτε απαντήστε και  για τις  απευθείας αναθέσεις των μοριακών τεστ πάνω από 400.000 ευρώ( που έχουμε γράψει εμείς σε άρθρο), για τις απευθείας αναθέσεις 5.000.000 ευρώ για πλύσιμο κάδων και σε όλα τα υπόλοιπα ρωτάει ο δήμαρχος. 

Πάντως κύριε Μπουρνούς έρχεται η ώρα του εισαγγελέα για τον ΕΔΣΝΑ.