Δήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδος Δημήτρης Μάρκου: « Άμεσα η δημοπράτηση μελετών για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος »

Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 19:50 | Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες πολλών χρόνων καταφέραμε να ενταχθούμε από τους πρώτους, στους 27 δήμους για τους οποίους προχωράει άμεσα η δημοπράτηση μελετών για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια.
 
Αυτό θα δώσει μία οριστική λύση στις περιουσίες, οι οποίες ήταν εγκλωβισμένες και δεν μπορούσαν να αξιοποιηθούν λόγω του περιορισμού των χρήσεων γης. Θα λύσει οριστικά τα προβλήματα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα οποία παρότι λειτουργούσαν σε κεντρικά σημεία δεν είχαν επιτρεπόμενη χρήση γης, που να επιτρέπει τη λειτουργία τους.
 
Ο Δήμος μας θα μπορέσει να επανασχεδιαστεί σε σημαντικό βαθμό και να αναπτύξει δραστηριότητες που μέχρι τώρα δεν είχε και σχετίζονται με την ανάπτυξη και τον τουρισμό.
 
Η προκήρυξη είναι σε εξέλιξη και οι προσφορές από τους υποψήφιους αναδόχους θα πρέπει να κατατεθούν άμεσα. Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 θα γίνει η αποσφράγιση. Συνεχίζουμε δυναμικά καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για την επίλυση προβλημάτων που μας ταλαιπωρούν για δεκαετίες, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη του Δήμου μας.
 
Αναλυτικά η προκήρυξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΔΙΠΛΑ