κα. Ραφτοπούλου έχετε “δίκιο”...ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ: Οι πολίτες των Σπάτων και της Αρτέμιδας δικαιούνται να γνωρίζουν τις δανειακές σας δεξιότητες.

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 17:12 | Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος

Με ανάρτησή της στα social media, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κα. Άννα Ραφτοπούλου θέλησε να μας ενημερώσει για το γεγονός ότι η τακτική της προσωπικής και οικογενειακής της συκοφάντησης συνεχίζεται από την δημοτική αρχή και ειδικά από τον Δήμαρχο.

Σημείωσε μάλιστα πόσο θιγμένη αισθάνεται και δεν παρέλειψε να γνωστοποιήσει ότι Έχει στα χέρια του ο κ. Μάρκου το εξώδικό μου. Απαιτώ την δημόσια συγνώμη του.”

Να υπογραμμίσουμε σ’ αυτό το σημείο, ότι ενώ παρακολουθούμε στενά τα πολιτικά δρώμενα του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μας ουδεμία κίνηση προσβολής κ. Ραφτοπούλου προς το πρόσωπο σας, ούτε του οικογενειακού περιβάλλοντός σας από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μάρκου.

Αφού λοιπόν κα. Ραφτοπούλου, εσείς απαιτείτε την δημόσια συγγνώμη του Δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Δημήτρη Μάρκου, άνευ λόγου, οι πολίτες των Σπάτων και της Αρτέμιδας δεν δικαιούνται να γνωρίζουν τις δανειακές σας δεξιότητες ;;;

Το παρακάτω έγγραφο που αφορά δανεισμό σας θυμίζει κάτι ή μήπως αποτελεί αποκύημα της φαντασίας μας ;;;

Κατά την ταπεινή μας άποψη είναι πολύ πιο έντιμο να παραδεχόμαστε την όποια επαγγελματική μας δραστηριότητα.

Φυσικά και είστε Πολιτικός Μηχανικός, δεν το αμφισβητούμε σε καμία περίπτωση. Είστε και δανείστρια όμως.

Αφού εσείς έχετε την δυνατότητα να δανείζετε, όπως περίτρανα αποδεικνύεται από το παραπάνω δημόσιο έγγραφο, γιατί θίγεστε τόσο εύκολα;

Μήπως να ξανασκεφθείτε ποιος οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη;;;