Κατεβαίνει και φέρνει τούμπα το παιχνίδι για την Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟΔΕ) Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 17:47 | Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος

Ένα πουλάκι μας κελάηδησε και μας είπε πως ανακατεύεται πολύ η τράπουλα για τις εκλογές της Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟΔΕ) Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας. 

Πρόκειται για άντρα που ασχολείται πάνω απο 30 χρόνια με τα κοινά στην Ανατολική Αττική ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού για 13 χρόνια και ιδιοκτήτη πολλών ΜΜΕ.

Οι πληροφορίες μας λένε πως ήδη ξεκίνησε τις διεργασίες για να ειναι υποψήφιος στις εκλογές της Δ.Ε.Ε.Π. (πρώην ΝΟΔΕ) Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας αφού ειναι -σχεδόν- απαίτηση των γνήσιων ψηφοφόρων του γαλάζιου κόμματος να αναλάβει δράση.

Ειναι άνθρωπος ο οποίος δεν συμβιβάζεται με τίποτα, χτυπάει το χέρι στο τραπέζι όποτε χρειαστεί, δεν σηκώνει πολλά πολλά μπροστά σε μικροπολιτικές απαιτήσεις διάφορων πολιτικάντηδων γιατί θεωρεί οτι δεν μπορεί να γίνονται πράγματα που θα υποβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής για να κερδίζουν αυτοί σε μικροπολιτικό επίπεδο.

Για αυτό ειναι αποφασισμένος να πάει κόντρα στην τωρινή κατάσταση όπου -αν ειναι ποτέ δυνατόν- η νομαρχιακή οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας να μην έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση τα τελευταία 4 χρόνια για όσα έχουν συμβεί στον τόπο μας! 

Κάποιοι απο χθες το βράδυ που άρχισε να κυκλοφορεί στα πέριξ η πληροφορία άρχισαν να ιδρώνουν και να ξει-δρώνουν, θυμήθηκαν να καλέσουν ξεχασμένους αριθμούς πολύ υψηλόβαθμων στελεχών του κόμματος, αλλά πλέον το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και η μόνη φωνή που θα ακούνε στην άλλη άκρη της γραμμής ειναι αυτή του τηλεφωνητή!!

Ετοιμαστείτε γιατί η κατάσταση θα αλλάξει άρδην στα μέρη μας όσον αφορά τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας και κάποιοι θα χάσουν πρώτα τον ύπνο και μετά τις θέσεις τους!