Δημαιρεσίες σε Αρτέμιδα-Σπάτα: Επανεκλογή Κατσούλη - «Βατερλώ» για Ραφτοπούλου-ΑΝΑΣΣΑ η ψηφοφορία στην Οικονομική Επιτροπή

Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 20:05 | Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος

Επανεξελέγη πρόεδρος του ΔΣ Σπάτων-Αρτέμιδος, ο κος Πέτρος Κατσούλης με 17 ψήφους (13 της συμπολίτευσης και 4 αντιπολίτευσης) με αντιπρόεδρο τον κο Σωτήρης Δούρος με 12 ψήφους (11 της παράταξης ΑΝΑΣΣΑ και 1 της αντιπολίτευσης).

Όμως, το «Βατερλώ» της διαδικασίας προέκυψε στη ψηφοφορία της Οικονομικής Επιτροπής για την αντιπολίτευση και συγκεκριμένα για την παράταξη ΑΝΑΣΣΑ.

Η αρχηγός της παράταξης ΑΝΑΣΣΑ, κα Άννα Ραφτοπούλου, πήρε μόλις 3 ψήφους, μαζί με την δική της! Προφανώς και τίθεται θέμα αρχηγού για την κα Ραφτοπούλου, η οποία κατάφερε να στρέψει εναντίον της, το 80% της παράταξης της. 

Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς πως διαγράφεται ζοφερό το πολιτικό μέλλον της επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑΣΣΑ. και πως με εμφατικό τρόπο οι συνοδοιπόροι της λένε ορθά-κοφτά «Πήγαινε σπίτι σου!»

Είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσουν μαζικές  ανεξαρτοποιήσεις και πως σε λίγο χρόνο δεν θα υπάρχει παράταξη να εκπροσωπεί η εν λόγω κυρία.

Είναι πρωτοφανές, να μην υπάρχει εκπροσώπηση του/της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Οικονομική Επιτροπή, εκεί όπου λαμβάνονται οι σημαντικότερες αποφάσεις  ενός Δήμου. 

Με εμφατικό τρόπο λοιπόν  οι συνοδοιπόροι της είπαν, ορθά-κοφτά «Πήγαινε σπίτι σου!»