Με τροπικό μαύρισμα στη Μύκονο ο Μάκης Βορίδης!

Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 19:45 | Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

Η Μύκονος είναι πλέον ένα παγκόσμιο και αγαπημένο τουριστικό θέρετρο για το τζετ σετ των επωνύμων σε όλους τους χώρους. Επώνυμοι σεΐχηδες, επώνυμοι αθλητές, επώνυμοι ηθοποιοί, επώνυμοι τραγουδιστές, επώνυμοι σεφ, επώνυμοι επιχειρηματίες, ινφλουένσερς κλπ.

Λογικό είναι λοιπόν οι επισκέπτες του νησιού βλέποντας αυτόν τον ψηλό, ηλιοκαμένο και ευθυτενή άνδρα στα σοκάκια, να περιδιαβαίνει με το ύφος του Στηβ Μαγκάρετ στη Χαβάη, να θεωρήσουν ότι πρόκειται για κάποιον «σελέμπριτι».

Που να φανταστούν ότι μπροστά τους είχαν έναν Έλληνα υπουργό… Κάπως έτσι φυσικά την πάτησαν και οι ψηφοφόροι του Μάκη Βορίδη, οι οποίοι πίστεψαν ότι ο διαπρύσιος πολέμιος της μετανάστευσης που έβγαζε αφίσες με το παιδάκι το οποίο ανησυχούσε για το γεγονός ότι η χώρα του θα γεμίσει με αλλοδαπούς, θα διασφάλιζε την καθαρότητα του έθνους… Που να φανταζόντουσαν οι έρμοι ψηφοφόροι ότι ο Μάκης θα ήταν αυτός που θα μοίραζε πολιτογραφήσεις ακόμα και σε Τούρκους εποίκους.

Δείτε τι σανό τάιζε ο Βορίδης τους ψηφοφόρους του!

Αλλά και ο ίδιος ο Μάκης δεν φανταζόταν ότι το ταξίδι του στην Μύκονο θα έπαιρνε τέτοια τροπή. Δεν μιλάω φυσικά για τον θαυμασμό των περαστικών για το παρουσιαστικό του. Μιλάω για το καψόνι που τους έκανε ο Κυριάκος ο οποίος διεμήνυσε πως «δεν μπορείτε να πηγαίνετε όλοι για μπάνιο σε αυτή την κυβέρνηση»! Διαβαστε σχετικά: Έκρηξη Κυριάκου κατά τριών υπουργών – δεν ξέφυγαν από το άγρυπνο μάτι του πρωθυπουργού

Έτσι λοιπόν, ο Μάκης έκανε ρελάνς. Σου λέει, θα πάω να δω τον δήμαρχο!

Δεν είχε φυσικά κουστούμι μαζί του, σε αντίθεση με τον Ντον Τζόνσον στο Maiami Vice που ακόμα και για σερφ πήγαινε με το κοστούμι.

Έβαλε λοιπόν ένα πουκάμισο, ένα τζινάκι και ένα ζευγάρι αθλητικά χωρίς κάλτσα, μην πάει και με την σαγιονάρες ο άνθρωπος, και επισκέφτηκε τον δήμαρχο βγάζοντας μάλιστα δελτίο τύπου!

Η φωτογραφία κόπηκε στο κατάλληλο σημείο για να μην φανεί το ξεκάλτσωτο αθλητικό

Ευέλικτος και survivor για ακόμα μια φορά...

Πηγή: newsbreak.gr

ΔΙΠΛΑ