Κατεβαίνει ως Υποψήφιος Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π. Βόρειας & Ανατολικής Αττικής ο Ανδρέας Γλαβάς

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 14:49 | Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Φίλες και φίλοι,

Με την παρούσα, ανακοινώνω την εκ νέου υποψηφιότητά μου για την Προεδρία της Δ.Ε.Ε.Π. Βόρειας & Ανατολικής Αττικής στις επερχόμενες εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.

Πριν, από 3 χρόνια, το 2018, διεκδίκησα για πρώτη φορά τη θέση του Προέδρου, με αποκλειστικό σκοπό να υπηρετήσω την μεγάλη μας Παράταξη, χωρίς προσωπική ατζέντα και υστερόβουλες επιδιώξεις.

Διεκδίκησα να μου δοθεί η δυνατότητα να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις έτσι ώστε να οδηγήσουμε μαζί αυτοδύναμη κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλοι μαζί, τα καταφέραμε! Τότε, με τιμήσατε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, τώρα, σας ζητάω να την ανανεώσουμε! Ανέκαθεν, υπηρέτησα και θα συνεχίσω να υπηρετώ με πίστη τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας, με γνώμονα την ενότητα και την πρόοδό της.

Με σεβασμό σε όλα τα στελέχη, αναγνωρίζοντας την προσφορά των παλαιών και τις φρέσκιες ιδέες των νεωτέρων.

Είμαι έτοιμος να δουλέψω, με ήθος και αυταπάρνηση, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που ως μόνο νικητή θα έχει τους κατοίκους της Βόρειας & Ανατολικής Αττικής, και κατ’ επέκταση την Πατρίδα μας.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Βόρειας & Ανατολικής Αττικής πρέπει και θα έχει την πόρτα της πάντα ανοιχτή, θα δουλέψει με συλλογικότητα και σύνθεση απόψεων, θα συνεργαστεί δυναμικά με όλες της ΔΗΜ.Τ.Ο. και τα μέλη της. …η επόμενη ημέρα θα μας βρει έτοιμους, δυνατούς και ενωμένους!

Σας καλώ να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη και τη ψήφο σας για πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Βόρειας & Ανατολικής Αττικής!

Σας ευχαριστώ θερμά!

Ανδρέας Γλαβάς Πρόεδρος Ν.Ο.Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής και Υποψήφιος Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π. Βόρειας & Ανατολικής Αττικής