Συντακτική ομάδα

Συντακτική ομάδα

Με ανάρτησή της στα social media, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κα. Άννα Ραφτοπούλου θέλησε να μας ενημερώσει για το γεγονός ότι η τακτική της προσωπικής και οικογενειακής της συκοφάντησης συνεχίζεται από την δημοτική αρχή και ειδικά από τον Δήμαρχο.

Σημείωσε μάλιστα πόσο θιγμένη αισθάνεται και δεν παρέλειψε να γνωστοποιήσει ότι Έχει στα χέρια του ο κ. Μάρκου το εξώδικό μου. Απαιτώ την δημόσια συγνώμη του.”

Να υπογραμμίσουμε σ’ αυτό το σημείο, ότι ενώ παρακολουθούμε στενά τα πολιτικά δρώμενα του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μας ουδεμία κίνηση προσβολής κ. Ραφτοπούλου προς το πρόσωπο σας, ούτε του οικογενειακού περιβάλλοντός σας από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μάρκου.

Αφού λοιπόν κα. Ραφτοπούλου, εσείς απαιτείτε την δημόσια συγγνώμη του Δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Δημήτρη Μάρκου, άνευ λόγου, οι πολίτες των Σπάτων και της Αρτέμιδας δεν δικαιούνται να γνωρίζουν τις δανειακές σας δεξιότητες ;;;

Το παρακάτω έγγραφο που αφορά δανεισμό σας θυμίζει κάτι ή μήπως αποτελεί αποκύημα της φαντασίας μας ;;;

Κατά την ταπεινή μας άποψη είναι πολύ πιο έντιμο να παραδεχόμαστε την όποια επαγγελματική μας δραστηριότητα.

Φυσικά και είστε Πολιτικός Μηχανικός, δεν το αμφισβητούμε σε καμία περίπτωση. Είστε και δανείστρια όμως.

Αφού εσείς έχετε την δυνατότητα να δανείζετε, όπως περίτρανα αποδεικνύεται από το παραπάνω δημόσιο έγγραφο, γιατί θίγεστε τόσο εύκολα;

Μήπως να ξανασκεφθείτε ποιος οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη;;;

 

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 10:45

Επικοινωνία

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 10:35

Όροι χρήσης

Ο επισκέπτης | χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού μας τόπου (www.atticatoday.gr) οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκατάθεση του. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του δικτυακού μας τόπου.

 • Το atticatoday.gr δύναται οιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, οι δε χρήστες|επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν από τη χρήση|επίσκεψη του Δικτυακού μας τόπου.
 • Το atticatoday.gr, χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και σαφήνεια, τόσο ως προς τη χρονική εγγύτητα, όσο και ως προς την πληρότητα,  ορθότητα και διαθεσιμότητα αυτού. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη του atticatoday.gr για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη|χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
 • Κάποιες από τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας παρέχονται από τρίτα πρόσωπα. Το atticatoday.gr δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές και δεν εγγυάται για την ακρίβεια τους.
 • Καμιά πληροφορία την οποία αποκτά ο χρήστης από το atticatoday.gr και τις υπηρεσίες του, δε δημιουργεί καμιά εγγύηση ή υποχρέωση του, εφόσον αυτή δεν έχει προβλεφθεί στους παρόντες όρους χρήσης.
 • Η χρήση του atticatoday.gr και του περιεχομένου του γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του χρήστη. Επομένως το atticatoday.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν  καθυστερήσεις, αποτυχίες, διακοπές, ή φθορές οποιονδήποτε δεδομένων ή πληροφοριών σχετίζονται με την ιστοσελίδα του.
 • Σε καμιά περίπτωση το περιεχόμενο του atticatoday.gr δεν αποτελεί και δεν μπορεί να θεωρηθεί, αμέσως ή εμμέσως, παρότρυνση, οδηγία, συμβουλή ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη, αντιθέτως εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών| επισκεπτών κατόπιν προσωπικής αξιολόγησης να ενεργήσουν με βάση τη δική τους βούληση, αποκλειόμενης οιασδήποτε ευθύνης μας.
 • Το atticatoday.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη|χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το atticatoday.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Το atticatoday.gr δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη|επισκέπτη με τους τρίτους παρόχους υπηρεσιών που διαφημίζονται άμεσα ή έμμεσα στο atticatoday.gr και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.
 • Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του atticatoday.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.
 • Επιτρέπεται η χρήση ή αναδιανομή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με παραπομπή μέσω ενεργού link στην διεύθυνση της ιστοσελίδας atticatoday.gr ή με σαφή αναφορά της πηγής. Σε διαφορετική περίπτωση ο διαχειριστής του atticatoday.gr δύναται να κινηθεί όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που τυχόν συγκαταλέγονται στο www.atticatoday.gr έχουν τεθεί για λόγους ενημέρωσης. Εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους θα αφαιρεθούν άμεσα.
 • Ο επισκέπτης|χρήστης του δικτυακού μας τόπου οφείλει αφενός μεν να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες, αφετέρου δε να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του δικτυακού μας τόπου. Επίσης, οφείλει να συμπεριφέρεται κόσμια και διακριτικά κατά την διάρκεια επίσκεψής του και χρήσης του Δικτυακού μας τόπου, ενώ απαγορεύεται ρητά η υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού ή άλλων που
  αντίκεινται στον Κώδικα Συμπεριφοράς Χρηστών Διαδικτύου. Οιαδήποτε ζημία προκληθεί στο δικτυακό μας τόπο ή στο διαδίκτυο γενικότερα απορρέουσα από την κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών από τον χρήστη | επισκέπτη ανάγεται στη σφαίρα της αποκλειστικής του ευθύνης.
 • Στο atticatoday.gr είναι δυνατή η διενέργεια συνομιλιών στο ευρύτερο διαδίκτυο με βάση τους όρους που υπαγορεύει ο Κώδικας Συμπεριφοράς Χρηστών Διαδικτύου. Οι συνομιλίες αυτές πρέπει να διέπονται από ευπρέπεια και διακριτικότητα και να μην προσβάλλουν ή θίγουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο τρίτα πρόσωπα. Οι απόψεις που εκφράζουν οι χρήστες | επισκέπτες μέσω αυτού του τρόπου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υιοθετούνται από το atticatoday.gr. Αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις των χρηστών, την αποκλειστική ευθύνη των οποίων φέρουν αυτοί που κάθε φορά τις διατυπώνουν. Ενδεχόμενη παράβαση των παραπάνω όρων δίνει στο atticatoday.gr τη δυνατότητα να αποκλείσει κάποιον χρήστη| επισκέπτη από τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
 • Ο χρήστης αποδέχεται την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, όπως αυτά δηλώνονται από αυτόν τον ίδιο για τη συμμετοχή του στις διάφορες υπηρεσίες του δικτυακού μας τόπου. Περαιτέρω ο διαχειριστής της ιστοσελίδας θα τηρεί αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών – επισκεπτών, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, για το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων, υποχρεούμενος στην τήρηση των διατάξεων του Ν. 2225/1994 και Π.Δ. 47/2005 για την άρση του απορρήτου αυτού προς κάθε δικαστική
  αρχή, για λόγους εθνικής ασφάλειας ή για τη διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών αδικημάτων. Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Το atticatoday.gr διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο χρήστης|επισκέπτης του δικτυακού μας τόπου έχει τη δυνατότητα αφού επικοινωνήσει με τον διαχειριστή και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή και αλλαγή του.
 • Ο χρήστης αποδέχεται ρητά ότι την αποκλειστική δικαιοδοσία και αρμοδιότητα για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει με το atticatoday.gr, την έχουν τα Δικαστήρια της Αθήνας. Οι παρόντες όροι χρήσης διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο. Αν οποιοσδήποτε από τους ανωτέρω όρους αποδειχθεί άκυρος, αυτό δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και ισχύ των υπολοίπων όρων οι οποίοι παραμένουν σε πλήρη ισχύ.
 • Η χρήση της ιστοσελίδας, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο της υπόκεινται στους ανωτέρω όρους χρήσης. Αν ο χρήστης|επισκέπτης θεωρεί τους όρους αυτούς μη αποδεκτούς, παρακαλείται να μην κάνει χρήση της ιστοσελίδας.
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 10:33

Ποιοι είμαστε

Μια ομάδα δημοσιογράφων που χρόνια τώρα δεν ζούμε απλά στις πόλεις μας. Είμαστε ενεργά της μέλη πολυεπίπεδα. Συμμετέχουμε ουσιαστικά – με το δικό του μοναδικό τρόπο ο καθένας.

Αφετηρία στο να δημιουργήσουμε το Attica Today η αγάπη για τις πόλεις μας και η πεποίθηση μας πως οι άνθρωποι που είναι πίσω από την όποια είδηση επιτελούν κοινωνικό έργο, όταν αυτό δεν είναι απόρροια καμίας είδους εξάρτησης ή συμφωνίας.

Όταν δεν δημιουργούν την είδηση αλλά την παρουσιάζουν αμακιγιάριστη, αχρωμάτιστη και κυρίως αντικειμενική.

Mόνο τότε για εμάς η πληροφορία είναι αγαθό.

Μόνη μας δέσμευση η συνεχής προσπάθεια ότι 24 ώρες το 24ώρο και 365 μέρες το χρόνο θα σας παρέχουμε αντικειμενική ενημέρωση σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτισμού, αθλητισμού κ.α.

Μόνη μας «εξάρτηση» οι ενεργοί και σκεπτόμενοι πολίτες.