ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Ο πρώην Δήμαρχος, η εταιρεία του πεθερού του και του κουμπάρου του( πρώην  προέδρου Δημτο),  που έπαιρνε τις απευθείας αναθέσεις

Ο πρώην Δήμαρχος, η εταιρεία του πεθερού του και του κουμπάρου του( πρώην προέδρου Δημτο), που έπαιρνε τις απευθείας αναθέσεις

Τελικά το θράσος του πρώην Δημάρχου ήταν  πολύ μεγάλο, για να δίνει απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, με αναθέσεις πού υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και πραγματικά ξεπερνούν κάθε όριο και αυτό διότι οι αναθέσεις γινόντουσαν σε εταιρεία που  είχαν φτιάξει, ο πεθερός του δημάρχου και ο κουμπάρος του( πρώην πρόεδρος Δημτο). 

Υπάρχει κάποιες περιπτώσεις αναθέσεων, που βέβαια τις ψάχνουμε, γιατί ένα πουλάκι μας κελάηδησε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις θα βρούμε λαβράκια.

Χορός αδιαφανών ενεργειών, που μπορεί να ζημιώσαν, το δήμο με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, φαίνεται πως είχε στηθεί  και επιχειρεί το και επιτυγχάνονταν η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος.

Τελικά οι απευθείας αναθέσεις, στα χέρια του δημάρχου κατέληξαν, να είναι μηχανισμός εξυπηρέτησης “ημετέρων” και διανομής μιας οικονομικής πίτας προς συγκεκριμένη εταρεία  και όχι διάχυσης και οφέλους σε όλη την κοινωνία, και τους δημότες.

Και φυσικά μιλάμε μόνο για τις απευθείας αναθέσεις του δήμου, γιατί για τις απευθείας αναθέσεις των νομικών προσώπων θα ασχοληθούμε αργότερα.

Βέβαια αν δεν έκανε τέτοια πώς θα αγόραζε τα πανάκριβα συνολάκια  η κυρία του η οι διακοπές στο Costa Navarino. 

Και έχει το θράσος αυτός ο δήμαρχος να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Τελικά δεν είναι πολύ ΣΩΦΡΟΝ.

Τις επόμενες ημέρες  οι αποκαλύψεις με ντοκουμέντα.