ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

1ο Φεστιβάλ Μαθητικών Χορωδιών την Παρασκευή 26/4, στο Δήμο Κρωπίας

Η δημιουργία συνεργατικών δράσεων με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση των σχολικών κοινοτήτων σε θέματα καλλιέργειας του σεβασμού στη διαφορετικότητα και ανάπτυξης της συλλογικότητας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εκπαιδευτικού έργου.

Στο Δήμο Κρωπίας ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 16 Απριλίου η συνάντηση του Δημάρχου Κρωπίας Δημητρίου Κιούση με τον ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Πραγματοποιήθηκε η Δράση Ελέγχου Ακουστικής Ικανότητας στον Δήμο Κρωπίας

Πραγματοποιήθηκε η Δράση Ελέγχου Ακουστικής Ικανότητας στον Δήμο Κρωπίας-Δηλώσεις προέδρου ΙΣΑ-ΕΔΔΥΠΠΥ, Δημάρχου Κρωπίας και αντιδημάρχου Υγείας

Στο Δήμο Κρωπίας ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης

Στο Δήμο Κρωπίας ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

Εντυπωσιακή η συμμετοχή αθλητών στη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Κρωπίας, με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη & την Ειρήνη”

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή αθλητών στην μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Κρωπίας και διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο «Γ.Σ Παπασιδέρης», με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη & την Ειρήνη”.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημέρα καριέρας στη δημοτική βιβλιοθήκη Κορωπίου

𝚷𝛒𝛂𝛄𝛍𝛂𝛕𝛐𝛑𝛐𝛊ή𝛉𝛈𝛋𝛆 𝛍𝛆 𝛆𝛑𝛊𝛕𝛖𝛘ί𝛂 𝛈 𝚮𝚳𝚬𝚸𝚨 𝚱𝚨𝚸𝚰𝚬𝚸𝚨𝚺 𝚺𝚻𝚮 𝚫𝚮𝚳𝚶𝚻𝚰𝚱𝚮 𝚩𝚰𝚩𝚲𝚰𝚶𝚯𝚮𝚱𝚮 𝚱𝚶𝚸𝛀𝚷𝚰𝚶𝚼 𝛕𝛐 𝚺ά𝛃𝛃𝛂𝛕𝛐 𝟔 𝚨𝛑𝛒𝛊𝛌ί𝛐𝛖 𝟐𝟎𝟐𝟒.

Άλογα Υμηττού: Αισιοδοξία για οριστική λύση μετά τη συνάντηση Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με Δήμαρχο Κρωπίας και εθελοντές της “Help Horses Ymittos”

Καθοριστικό βήμα για την δρομολόγηση ουσιαστικής όσο και οριστικής λύσης στο τεράστιο ζήτημα της διαχείρισης των δεκάδων ανεπιτήρητων δεσποζόμενων ιπποειδών που διαβιούν στην περιοχή του Ραψανά του Δήμου Κρωπίας, αποτελεί η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης &Τροφίμων μεταξύ του αρμόδιου Υφυπουργού κ. Σταύρου Κελέτση με τον Δήμαρχο Κρωπίας κ. Δημήτριο Κιούση και εθελοντές της ΑΜΚΕ Help Horses Ymittos.

Eορτή Αθλητισμού στο Δήμο Κρωπίας Σάββατο 7 Απριλίου 2024 11:30 Δημοτικό Στάδιο «Γ.Σ Παπασιδέρης»

Ο Δήμος Κρωπίας σας προσκαλεί στην εορταστική εκδήλωση παρουσίασης των αθλητικών συλλόγων και σωματείων του Δήμου μας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη & την Ειρήνη, το Σάββατο 7 Απριλίου 2024 στις 11.30 στο Δημοτικό Στάδιο «Γ.Σ Παπασιδέρης».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει, σύντομη παρουσίαση της ιστορίας κάθε συλλόγου και σωματείου καθώς και βραβεύσεις συλλόγων-σωματείων και αθλητών.

Ημέρα καριέρας στη Δημοτική βιβλιοθήκη Κορωπίου το Σάββατο 6/4

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Νέο πυροσβεστικό όχημα για την Πολιτική Προστασία του Δ. Κρωπίας

Αναβαθμίστηκε αισθητά η δυνατότητα πυρόσβεσης - πυροπροστασίας του Δήμου Κρωπίας με την ένταξη ενός ακόμη πυροσβεστικού οχήματος στο στόλο της Πολιτικής Προστασίας.

Δωρεάν προγράμματα πρόληψης της υγείας στο Δήμο Κρωπίας

Έλεγχος Ακουστικής Ικανότητας, Δημοτικό Ιατρείο Κορωπίου Παρασκευή 12 Απριλίου 2024.Με δηλώσεις συμμετοχής & προγραμματισμό εξέτασης

H Δημοτική Φιλαρμονική Κορωπίου καλωσόρισε το 2024

Η όμορφη και γεμάτη συμβολισμούς κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Φιλαρμονικής του Δήμου Κρωπίας συγκέντρωσε πολλούς γονείς και παιδιά καθώς και αιρετά μέλη του Δ.Σ Κρωπίας. Οι περιπέτειες της πανδημίας που επηρέασαν ιδιαίτερα τη λειτουργία της τα προηγούμενα έτη είναι πλέον παρελθόν και ήρθε η ώρα για πολιτικές υλοποίησης σχεδίων ανάπτυξής της.

Το «γλυκάκι της Άνοιξης» το βιβλίο που συνενώνει μέλη και φίλους των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δήμου Κρωπίας παρουσιάστηκε στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου

Το «γλυκάκι της Άνοιξης» το παιδικό βιβλίο –παραμύθι, που συνενώνει μέλη και φίλους των ΚΔΑΠ-μΕΑ Δήμου Κρωπίας παρουσιάστηκε στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024. Οι βασικοί ήρωες του παραμυθιού, ο «Περιεργούλης» και ο τυφλός φίλος του Ευάγγελος -χρησιμοποιεί σκυλάκι για οδηγό- δημιουργούν ένα σύνολο θεματικών που εντυπωσιάζει και επιτρέπει στην αξιόλογη αυτή συγγραφική και εκδοτική προσπάθεια («Κομνηνός») να πετύχει τους σκοπούς ενίσχυσης του έργου της δομής ΚΔΑΠ-μΕΑ Κρωπίας.

5η ατομική ενημέρωση για το συνταξιοδοτικό σύστημα όλων των ταμείων και για τα εργασιακά δικαιώματα, στο Δημαρχείο Κορωπίου

Συνεχίζουμε με την 5η ατομική ενημέρωση των Δημοτών μας για το 𝛔𝛖𝛎𝛕𝛂𝛏𝛊𝛐𝛅𝛐𝛕𝛊𝛋ό 𝛔ύ𝛔𝛕𝛈𝛍𝛂 ό𝛌𝛚𝛎 𝛕𝛚𝛎 𝛕𝛂𝛍𝛆ί𝛚𝛎 και για τα 𝛆𝛒𝛄𝛂𝛔𝛊𝛂𝛋ά 𝛅𝛊𝛋𝛂𝛊ώ𝛍𝛂𝛕𝛂, 𝛕𝛈𝛎 𝚫𝛆𝛖𝛕έ𝛒𝛂 𝟏 𝚨𝛑𝛒𝛊𝛌ί𝛐𝛖,

Εθελοντική Αιμοδόσία στο Κορωπί, 29 Φεβ. & 3 Μαρ.

Για όλους εμάς που βοηθάμε και αγαπάμε τους συνανθρώπους μας, ετοιμάσαμε την νέα Αιμοδοσία του συλλόγου «Ο Δημοσθένης» στο Κορωπί.

Δήμος Κρωπίας: Υπεγράφη η διοικητική Παράδοση - Παραλαβή του ΚΕΛ

Υπεγράφη η διοικητική Παράδοση - Παραλαβή του ΚΕΛ

Ανακοίνωση διακοπής υδροδότησης στον Αμπελώνα Δήμου Κρωπίας για Τρίτη 27/02

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΔΡΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΑΠΟ ΩΡΑ 08:30 ΜΕΧΡΙ ΩΡΑ 15:00, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ

Κοπή Πίτας 2024 για τους εργαζομένους του Δήμου Κρωπίας (βίντεο)

Κοπή Πίτας 2024 για τους εργαζομένους του Δήμου Κρωπίας (βίντεο)

Σύσκεψη του Δημάρχου Κρωπίας Δημητρίου Κιούση με την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη

Σύσκεψη του Δημάρχου Κρωπίας Δημητρίου Κιούση με την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη για υποδομές και βελτίωση της καθημερινότητας.

Με εξαιρετική επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου "Το μεγάλο ταξίδι των μύθων", στο Δήμο Κρωπίας

Με εξαιρετική επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου "Το μεγάλο ταξίδι των μύθων" του πανεπιστημιακού και συγγραφέα Ηλία Πετρόπουλου