ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελληνική παράδοση χορεύει "ΔΥΝΑΤΑ" στο Δήμο Κρωπίας

Ελληνική παράδοση χορεύει "ΔΥΝΑΤΑ" στο Δήμο Κρωπίας

Ξεκίνησε το προγραμματισμένο έργο ασφαλτόστρωσης οδών της πόλης Κορωπίου

Ο Δήμος Κρωπίας ανακοινώνει την έναρξη των εργασιών του προγραμματισμένου έργου της αποκατάστασης των οδών όλης της πόλης του Κορωπίου.

Αλλαγές στη διαδρομή του Δημοτικού Λεωφορείου στο Δήμο Κρωπίας

Ανακοίνωση Αμαξοστάσιο Δήμου Κρωπίας13.09.2023 : Αλλαγές στη διαδρομή του Δημοτικού Λεωφορείου που εκτελεί το δρομολόγιο Κέντρο πόλης Κορωπίου-Προαστιακός Κορωπίου από την Πέμπτη 14.09.2023 λόγω προγραμματισμένων έργων τοποθέτησης οπτικών ινών της ΔΕΗ Α.Ε (συνεχιζόμενα) και της Cosmote (νέα) στο νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης γιατί ξεκινάει το μεγάλο έργο της ασφαλτόστρωσης όλων των δρόμων της πόλης του Κορωπίου.

Aνακοίνωση Δήμου Κρωπίας προς τους συλλόγους γονέων & κηδεμόνων σχολείων Δήμου Κρωπίας για την συγκέντρωση βοήθειας προς τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Παρακαλούνται οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Κρωπίας να συγκεντρώνουν στα σχολεία τη βοήθεια για τους πληγέντες -πλημμυροπαθείς πολίτες της Θεσσαλίας και με μέριμνα του Δήμου Κρωπίας –με δικά του οχήματα- θα παραλαμβάνονται προς μεταφορά.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς» από το Δήμο Κρωπίας

Ο Δήμος Κρωπίας ως ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στο Θεσσαλικό κάμπο, προχωρά άμεσα στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας.

Δημοτική βιβλιοθήκη Κρωπίας: Κέντρο πολιτισμού, μάθησης και εκπαίδευσης για μικρούς και μεγάλους

Εξαιρετικά σημαντική είναι η απήχηση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορωπίου στην τοπική κοινωνία, κυρίως γιατί διαχρονικός στόχος είναι να παραμείνει μία πλούσια πηγή γνώσης και δημιουργίας για τα παιδιά, τους μελλοντικούς αναγνώστες. Ένας στόχος που επιτυγχάνεται με την συνεχή και αμέριστη συνδρομή της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Δημητρίου Κιούση, που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του δήμου, έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την ανάπτυξη της βιβλιοθήκης.

Κορωπί: Σορός σε πρόχειρο τάφο έξω από το στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας

Μετά το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε μέσα στο στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας ΚΕΦΣΚΥ εντοπίστηκαν οστά σε πρόχειρο τάφο

Δωρεάν αξιολόγηση λόγου ομιλίας παιδιών προσχολικής ηλικίας από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Κρωπίας

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Κρωπίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος διοργανώνει το Σάββατο 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ , ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ στο Δημοτικό Ιατρείο (Βασ. Κωνσταντίνου και Κονίτσης , Πλ. Ελευθερίας, έναντι Δημαρχείου).

Θρίλερ στο Κορωπί: Εντοπίστηκε κρανίο σε εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας

Ένα μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε χθες, σε μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας στο Κορωπί.

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες για την ανέγερση του νέου συγκροτήματος κτιρίων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κορωπίου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η ανέγερση του νέου συγκροτήματος κτιρίων που βρίσκεται στο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κορωπίου,

Τετάρτη 30/8/2023 ώρα 21:00 - Θέατρο Δεξαμενής Κορωπίου "ΣΦΗΤΤΕΙΑ 2023"

ΤΑ ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ ΜΙΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ο Ευαγγελιστής Μάρκος (Βαμβακάρης)

συναντά τον Αρχάγγελο Μιχαήλ (Γενίτσαρη)

Πολιτιστικές εκδηλώσεις «Σφήττεια 2023» στο Δήμο Κρωπίας

Ενημέρωση: Πολιτιστικές εκδηλώσεις «Σφήττεια 2023».

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Φανουρίου στον Καρελά του Δήμου Κρωπίας

Με την παρουσία πλήθους πιστών, που είχαν συρρεύσει από όλη την Ανατολική Αττική τελέστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα αλλά και κατάνυξη ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και η Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Φανουρίου, παραμονή της εορτής του, στον Καρελά Κορωπίου.

Ο 'Ομιλος Αντισφαίρισης Κορωπίου καλωσορίζει τους μικρούς αθλητές με το καθιερωμένο camp που θα πραγματοποιηθεί 4-9 Σεπτεμβρίου

Ο 'Ομιλος Αντισφαίρισης Κορωπίου καλωσορίζει τους μικρούς αθλητές με το καθιερωμένο camp που θα πραγματοποιηθεί 4-9 Σεπτεμβρίου.

Στόχος μας να ξεκινήσουμε την νέα χρονιά με πολύ παιχνίδι και διασκέδαση. Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε και πάλι!!!!

Παραδόθηκε στους νέους του Κορωπίου το υπερσύγχρονο πάρκο για Skateboard στο Δημοτικό Στάδιο «Γ. Παπασιδέρης»

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτή από τους νέους του Κορωπίου, η υπερσύγχρονη πίστα για Skateboard που κατασκευάστηκε στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου «Γ. Παπασιδέρης» Η πίστα για Skate, η μοναδική στην περιοχή των Μεσογείων η οποία πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, πήρε την σχετική πιστοποίηση και δόθηκε προς χρήση και αναψυχή στη νεολαία της πόλης μας.

Οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις “Σφήττεια 2023” επιστρέφουν την Πέμπτη 24/8, με μια εξαιρετική συναυλία με 2 σπουδαίες ερμηνεύτριες την Γλυκερία και την Μελίνα Ασλανίδου

Οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις “Σφήττεια 2023” επιστρέφουν την Πέμπτη 24 Αυγούστου, με μια εξαιρετική συναυλία με 2 σπουδαίες ερμηνεύτριες την Γλυκερία και την Μελίνα Ασλανίδου!!

«Παραδόθηκε στα παιδιά η πρώτη από τις δύο παιδικές χαρές στο Κίτσι Κορωπίου. Σε εξέλιξη η δημιουργία Αθλητικού Κέντρου Νέων»

Πράξη έγινε η υπόσχεση του Δημάρχου Κρωπίας προς τα μικρά παιδιά του Κιτσίου, για την δημιουργία δύο υπερσύγχρονων παιδικών χαρών. Ήδη ολοκληρώθηκε η πρώτη παιδική χαρά και μετά από την απαραίτητη πιστοποίηση ασφαλείας, παραδόθηκε στους μικρούς συμπολίτες μας που ζουν στον οικισμό.

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το Ολιστικό Σύστημα Παρακολούθησης - Διαχείρισης Δικτύων Ύδρευσης στο Δήμο Κρωπίας

“Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το Ολιστικό Σύστημα Παρακολούθησης - Διαχείρισης Δικτύων Ύδρευσης, προϋπολογισμού 9.000.000 ευρώ και τώρα δημοπρατείται”