ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διακοπή υδροδότησης αύριο, Τετάρτη 29/3 από 08:00 έως 13:00 σε τμήμα της περιοχής Γαργηττός στο Δήμο Παλλήνης

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 29 Μαρτίου και κατά τις ώρες από 8:00 έως 13:00, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης σε τμήμα της περιοχής Γαργηττός ΙΙ και συγκεκριμένα στο τμήμα που περικλείεται από τις οδούς ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ - ΑΙΣΩΠΟΥ - ΚΥΒΕΛΗΣ - ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ λόγω νέων έργων στο δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή.

Ελάτε να ζωντανέψουμε ξανά τον πνεύμονα πρασίνου, γύρω από το 6ο Νηπιαγωγείο και το 6ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης

Ελάτε να ζωντανέψουμε ξανά τον πνεύμονα πρασίνου, γύρω από το 6ο Νηπιαγωγείο και το 6ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης, που καταστράφηκε στην περσινή πυρκαγιά.

Με υπερηφάνεια, ευλάβεια και λαμπρότητα, γιόρτασε την Εθνική επέτειο και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου ο Δήμος Παλλήνης

Με υπερηφάνεια, ευλάβεια και λαμπρότητα, γιορτάσαμε την Εθνική μας επέτειο και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Με καμάρι χειροκροτήσαμε τα παιδιά μας!

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Παλλήνης

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Παλλήνης

Σήμερα το απόγευμα, στις 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα η μεγάλη εκδήλωση, για τα 200 χρόνια του ποιήματος που έγινε ο Εθνικός μας Ύμνος

Σήμερα το απόγευμα, στις 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα η μεγάλη εκδήλωση, για τα 200 χρόνια του ποιήματος που έγινε ο Εθνικός μας Ύμνος.

Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη για τους κατοίκους του Δήμου Παλλήνης

Μετά το Πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης Νέων 18-25 ετών, ξεκινά η λειτουργία και του αντίστοιχου, δωρεάν Προγράμματος, για όλους τους κατοίκους άνω των 25 ετών.

Συνεργασία Δήμου Παλλήνης και Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα στο πρόγραμμα foodshift2030

"Διατροφή και Περιβάλλον", Καλλιτεχνικό σχολείο Γέρακα

Συμμετοχή στο πρόγραμμα  foodshift2030

Ο Δήμος Παλλήνης προχωράει στη δημιουργία του Αστικού Άλσους Πανοράματος, ενός από τα μεγαλύτερα, σύγχρονα, δημοτικά πάρκα στην Αττική

Προχωράμε στη δημιουργία του Αστικού Άλσους Πανοράματος, ενός από τα μεγαλύτερα, σύγχρονα, δημοτικά πάρκα στην Αττική, έκτασης 60.000 τ.μ.

Γέρακας: Συνελήφθη 56χρονος που παρίστανε τον δικηγόρο -Η απάτη με τα κατασχεμένα αυτοκίνητα

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, Δευτέρα 20 Μαρτίου, στον Γέρακα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 56χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις.

Καινούρια σκέπαστρα απέκτησαν ήδη, πάνω από 60 στάσεις λεωφορείων, σε όλο τον Δήμο Παλλήνης

Καινούρια σκέπαστρα απέκτησαν ήδη, πάνω από 60 στάσεις λεωφορείων, σε όλο τον Δήμο. Επιπλέον, επισκευάστηκαν και οι πέτρινες στάσεις στην Ανθούσα.

Ανάρτηση της Πρότασης Τροποποίησης του Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Ο.Τ. 647 επί της οδού Καρπάθου της Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 048-2023 (ΑΔΑ: ΩΜΣΙΩΞΚ-ΤΜΨ) Απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Παλλήνης θα πραγματοποιηθεί «Η Ανάρτησητης Πρότασης Τροποποίησης του Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου στο Ο.Τ. 647 επί της οδού Καρπάθου της Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης» στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.pallini.gr - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ) καθώς και στο Δημοτικό κατάστημα (ΙΘΑΚΗΣ 12-Γέρακας-Γραφείο 9, τηλ. Επικοινωνίας 210-6604649 και 210-6604717) από ΔΕΥΤΕΡΑ 20-03-2023 έως ΠΕΜΠΤΗ 20-04-2023 για υποβολή Ενστάσεων.

Πρόσκληση: Β’ Ανάρτηση της πράξης εφαρμογής της “Π.Ε. 1-ΚΑΡΑΟΥΖΙ’ ΤΟΥ Δήμου Παλλήνης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 047-2023 (ΑΔΑ: 9ΨΚΑΩΞΚ-05Κ) Απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Παλλήνης θα πραγματοποιηθεί «Η Β’ Ανάρτηση της Πράξης Εφαρμογής της “Π.Ε. 1-ΚΑΡΑΟΥΖΙ’ του Δήμου Παλλήνης» στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.pallini.gr - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ) καθώς και στο Δημοτικό κατάστημα (ΙΘΑΚΗΣ 12-Γέρακας-Γραφείο 9, τηλ. Επικοινωνίας 210-6604649 και 210-6604717) από ΔΕΥΤΕΡΑ 20-03-2023 έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07-04-2023 για υποβολή Ενστάσεων και Δηλώσεων Ιδιοκτησίας.

Ο Παλληνιακός Α.Ο - Palliniakos FC, Σύλλογος του Δήμου Παλλήνης, συνεχίζει δυναμικά την πορεία των 84 ετών σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες

Ο Παλληνιακός Α.Ο - Palliniakos FC, ιστορικός αθλητικός Σύλλογος του Δήμου μας, συνεχίζει δυναμικά την πορεία των 84 ετών σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες.

Πάνω από 1.500 νοικοκυριά προμηθεύτηκαν, έως τώρα, δωρεάν καυσόξυλα από την Υπηρεσία Πρασίνου Δήμου Παλλήνης

Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους του συνεργείου που δούλεψαν ακατάπαυστα, μαζί με την Αντιδήμαρχο Πρασίνου Διονυσία Κουκουβάου (, Dionysia Koukouvaou) για να εξυπηρετήσουν τους κατοίκους.

Χρήστος Αηδόνης. Αφού ισοπέδωσε στην Ελλάδα με τα μνημόνια έρχεται να ισοπεδώσει και το δήμο Παλλήνης

Ο μνημονικός βουλευτής του  τότε ΠΑΣΟΚ Χρήστος Αηδόνης, αφού "έσωσε" την Ελλάδα ψηφίζοντας τα μνημόνια, έρχεται τώρα σαν "σωτήρας" να σώσει το δήμο Παλλήνης.

Εξαφανισμένος από την κεντρική πολιτική σκηνή τα τελευταία χρόνια, αλλά και πολιτικά ανύπαρκτος στο δήμο,  θεωρεί τον εαυτό του ότι μπορεί να διαμορφώσει την πολιτική στις τρείς πόλεις του δήμου.

Σε κάθε περίπτωση ο κόσμος φαίνεται να μην υπακούει και αρνείται, να ψηφίσει έναν υποψήφιο δήμαρχο που είναι τόσο στενά συνδεδεμένος με τα μνημόνια και τις εντολές των ευρωπαίων, που ουσιαστικά ήταν κατά του ελληνικού λαού.

Αθάνατο ΠΑΣΟΚ. Ο  Χρήστος Αηδόνης  με απύθμενο θράσος, νομίζει ότι απευθύνεται σε ανθρώπους με μνήμη χρυσόψαρου.

Φεστιβάλ τεχνολογίας, φωτογραφίας, ζωγραφικής "Γιατί λέμε ναι στις ΑΠΕ - Γιατί λέμε ναι στην εξοικονόμηση ενέργειας" στο Δήμο Παλλήνης

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στο Φεστιβάλ τεχνολογίας, φωτογραφίας, ζωγραφικής "Γιατί λέμε ναι στις ΑΠΕ - Γιατί λέμε ναι στην εξοικονόμηση ενέργειας".

Εκατοντάδες οικογένειες στο μοναδικό στη χώρα, Πρόγραμμα Οικογενειακού Αθλητισμού του Δήμου Παλλήνης

Πάνω από 1150 γονείς και παιδιά συμμετέχουν έως τώρα, στο ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Οικογενειακού Αθλητισμού που διοργανώνει ο Δήμος Παλλήνης.

Γιορτάζονται τα 100 χρόνια του "Ύμνου εις την Ελευθερίαν" την Παρασκευή 24/3, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα

Γιορτάζουμε φέτος, με τιμή και λαμπρότητα τα 100 χρόνια του "Ύμνου εις την Ελευθερίαν". Του ποιήματος που έγραψε ο Εθνικός μας ποιητής, Διονύσιος Σολωμός και μελοποίησε ύστερα, ο Νικόλαος Μάντζαρος, για να γίνουν οι δύο πρώτες στροφές του, ο Εθνικός μας Ύμνος.