ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης: «Είμαστε συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για δημιουργία δικτύου Συγκοινωνίας που θα ενώνει όλο το Δήμο»

«Είμαστε συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για δημιουργία δικτύου Συγκοινωνίας που θα ενώνει όλο το Δήμο» δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΣΥ Α.Ε. Στέφανο Αγιάσογλου, ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης.

Δήμος Παλλήνης: Η συμπολίτισσα μας Κατερίνα Στεφανίδη για μια ακόμη φορά μας έκανε υπερήφανους

Η συμπολίτισσα μας Κατερίνα Στεφανίδη για μια ακόμη φορά μας έκανε υπερήφανους!

Λειτουργία κλιματιζόμενων χώρων συγκέντρωσης κοινού για τις ημέρες του καύσωνα, στο Δήμο Παλλήνης

Λειτουργία κλιματιζόμενων χώρων συγκέντρωσης κοινού για τις ημέρες του καύσωνα:

Οι εκδηλώσεις για ήμερα 7/6 των καλλιτεχνικών εργαστηρίων του Δήμου Παλλήνης

Οι σημερινές εκδηλώσεις των καλλιτεχνικών εργαστηρίων του Δήμου Παλλήνης

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Ανοιχτό Καλοκαιρινό Σχολείο & το Αθλητικό Καλοκαίρι του Δήμου Παλλήνης

Ξεκινούν οι αιτήσεις

για το Ανοιχτό Καλοκαιρινό Σχολείο & το Αθλητικό Καλοκαίρι του Δήμου Παλλήνης,

Παρατείνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων και βρεφών στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Παλλήνης

Παρατείνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές νηπίων και βρεφών στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Παλλήνης.

Τον Βουλευτή ΝΔ Ανατολικής Αττικής Βασίλη Οικονόμου υποδέχτηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Βουλευτή και τους συνεργάτες του για την πορεία έργων όπως το αποχετευτικό και ιδιαίτερα για τον προγραμματισμό της νέας Δημοτικής Αρχής όσο αφορά στο σχέδιο πόλης, τις αναπλασεις κοινοχρήστων χώρων, τη δημιουργία νέων δομών Αθλητισμού & Πολιτισμού και δεδομένης της αντιπυρικής περιόδου για τα προβλήματα που παρουσιάζονται λόγω υποστελεχωσης και έλλειψης ειδικού εξοπλισμού.

Βραβεία απένειμε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης στους νικητές του Σχολικού Μαραθωνίου "Πάμε Ανακύκλωση"

Βραβεία απένειμε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης στους νικητές του Σχολικού Μαραθωνίου "Πάμε Ανακύκλωση" σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης Followgreen, το Σάββατο 25 Μαΐου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα.

Η πολιτικά ανύπαρκτη ως αντιδήμαρχος Μαρία Διακάκη, πολιτικά ανύπαρκτη και στην αντιπολίτευση

Η πρώην αντιδήμαρχος κα νυν δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης κα Μαρία Διακάκη συνεχίζει την πολιτική της ανυπαρξία και  στα δημοτικά συμβούλια είναι ωσεί παρών.

Άν ανατρέξουμε στα πρακτικά της προηγούμενης τετραετίας, δύσκολα θα βρούμε την κα Διακάκη να μιλάει και να  έχει κάνει κάποιες τοποθετήσεις.

Βέβαια δεν πρέπει να έχουμε και μεγάλες απαιτήσεις από την λόγω κυρία, γιατί όπως έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν ασχολείται επιφανειακά μόνο με τα τοπικά ζητήματα, γεγονός βέβαια που αποδεικνύεται και από την άγνοιά της για σημαντικά θέματα της πόλης. 

Διακοσμητική ήταν σαν  αντιδήμαρχος, διακοσμητική θα είναι και σαν δημοτική σύμβουλος, της αντιπολίτευσης.

Ένα Αναπηρικό Αμαξίδιο παραδόθηκε στο Δήμο Παλλήνης, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Πυροσβεστικού Σώματος

Η Διευθύντρια του Πυροσβεστικού Μουσείου (που έχει έδρα στην Παλλήνη) Αντιπύραρχος Αλεξάνδρα Κούτρη και ο Υποπυραγός Χρήστος Κουμουτσέας παρέδωσαν σήμερα στον Δήμο Παλλήνης ένα Αναπηρικό Αμαξίδιο στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Πυροσβεστικού Σώματος.

Μεγάλη ανταπόκριση των γυναικών μελών του ΚΑΠΗ Γέρακα στο κάλεσμα του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη

Μεγάλη ανταπόκριση των γυναικών μελών του ΚΑΠΗ Γέρακα στο κάλεσμα του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη με σκοπό την ανακοίνωση νέων δράσεων, δραστηριοτήτων και υπηρεσιών για όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου.

Με σχεδόν 1.000 συμμετοχές αθλητών ο 1ος Παλλήνιος Δρόμος

Η μεγαλύτερη γιορτή αθλητισμού που έζησε ποτέ ο Δήμος Παλλήνης. Με σχεδόν 1.000 συμμετοχές αθλητών έλαβε χώρα σήμερα το πρωί ο 1ος Παλλήνιος Δρόμος και με την παρουσία χιλιάδων δημοτών και επισκεπτών του Δήμου Παλλήνης.

Ο Δήμος Παλλήνης φιλοξένησε το Σάββατο 11 Μαΐου το 1ο All Star “Γαλανόλευκα Αστέρια” Κοριτσιών U13

Ο Δήμος Παλλήνης φιλοξένησε το Σάββατο 11 Μαΐου το 1ο All Star “Γαλανόλευκα Αστέρια” Κοριτσιών U13 της μεγαλύτερης

Ένωσης της χώρας μας ( Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής) στο 1ο κλειστό Γυμναστήριο Γέρακα.

Παρουσία του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη, ο τελευταίος και νικηφόρος ποδοσφαιρικός αγώνας ανδρών της Αθλητικής Ένωσης Γέρακα AEGeraka

Παρουσία του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη, ο τελευταίος και νικηφόρος ποδοσφαιρικός αγώνας ανδρών της Αθλητικής Ένωσης Γέρακα AEGeraka επί της Μάχης Μαραθώνα με 3-1 στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.

Εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Παλλήνης

Οι αιτήσεις εγγραφών στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Παλλήνης για το σχολικό έτος 2024-2025 ξεκινούν την Δευτέρα 13 Μαΐου 2024.

«1ος Παλλήνιος Δρόμος» 5 & 10 χλμ. και 1.000 μ. για παιδιά την Κυριακή 19/5, στην Παλλήνη

Ο Δήμος Παλλήνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Παλλήνιοι Δρομείς» σας προσκαλούν στην μεγάλη Αθλητική – Πολιτιστική συνάντηση «1ος Παλλήνιος Δρόμος» 5 & 10 χλμ. και 1.000 μ. για παιδιά την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 και ώρα 8:45 π.μ. με αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας (παλαιό Δημαρχείο) στην Παλλήνη.

Διανομή δώρων και τροφίμων στους ωφελούμενους ενόψει της Πασχαλινής περιόδου, στο Δήμο Παλλήνης

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες και Δομές του Δήμου μας έχουν μία μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά αγάπης για όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης κατά την επίσκεψή του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στη διάρκεια της διανομής, δώρων και τροφίμων για τους ωφελούμενους, ενόψει της Πασχαλινής περιόδου.

Τον Βουλευτή Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Καραμέρο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης

Τον Βουλευτή Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Καραμέρο υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στο πλαίσιο ενημερωτικών συναντήσεων που πραγματοποιεί η νέα Δημοτική Αρχή με στελέχη του Ελληνικού Κοινοβουλίου αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που δραστηριοποιούνται πολιτικά στην περιφέρεια Αν. Αττικής.