ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κωστής Σμέρος: «Σε παρωδία εξελίχθηκε η πρώτη συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Παλλήνης με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής του κ. Αηδόνη»

Από την πρώτη στιγμή, ξεκαθαρίσαμε ότι εφόσον ήταν η πρώτη συνεδρίαση κατανοούμε πιθανές τις παραλείψεις, που μπορεί να υπήρχαν.

Ανεξαρτοποιήθηκε ο κ. Φώτης Αβαρκιώτης από το συνδυασμό “Ανθούσα- Γέρακας-Παλλήνη μία πόλη για όλους”

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο κ. Φώτης Αβαρκιώτης, αφήνοντας αιχμές για την εκλογή του νέου επικεφαλής του συνδυασμού κ.  Κώστη  Σμέρου. 

 Στην επιστολή της παραιτησής του αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι μετά την παραίτηση του επικεφαλής και πρώην δημάρχου κ. Θανάση Ζούτσου, διεφώνησε ως προς την διαδικασία επιλογής  του νέου επικεφαλής της παράταξης.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Αβαρκιώτη, ο οποίος μας είπε ότι δεν θέλει να κάνει δηλώσεις άλλες πέραν της επιστολής του προς το παρόν. 

Η επιστολή της παράτησης του.

1_6f416.jpeg

Η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη υποδέχτηκε τον Δήμαρχο Παλλήνης Χρήστο Αηδόνη

Στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, υποδέχτηκε η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Βίκυ Καβαλλάρη τον Δήμαρχο Παλλήνης Χρήστο Αηδόνη.

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παλλήνης σε περιοχή του Λόφου Παλλήνης, όπου πραγματοποιείται το έργο του δικτύου αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Τριαντάφυλλο Κουτσικούρη και Παναγιώτη Μερτύρη και τον διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Βασίλη Πολυχρονόπουλο, σε περιοχή του Λόφου Παλλήνης όπου πραγματοποιείται το έργο του δικτύου αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ και είχε διαπιστωθεί αδυναμία πρόσβασης κατοίκων από και προς τις κατοικίες τους.

Στο 14ο Πανελλήνιο Συμποσίο Επικούρειας Φιλοσοφίας απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης

Στο 14ο Πανελλήνιο Συμποσίο Επικούρειας Φιλοσοφίας απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης.

Στον Γέρακα το 14ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Επικούρειας Φιλοσοφίας

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του κορυφαίου πολιτιστικού γεγονότος που μεταδίδεται και διαδικτυακά

Συνάντηση του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη με εκπροσώπους των Τσιγγάνων του Γέρακα Αττικής

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες Ελλήνων Ρομά» Στέλιο Μήτρου και τα μέλη Γιώργο Νικολάου και Σπύρο Καλαμιώτη παρουσία και του Προέδρου της Συνομοσπονδίας «ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ» Βασίλη Πάντζου.

14ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Επικούρειας Φιλοσοφίας 17 & 18 Φεβρουαρίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα

Σας προσκαλούμε σε ένα κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός στην χώρα μας και διεθνώς, που διοργανώνεται για δέκατη τέταρτη συνεχή χρονιά.

Σφραγίστηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη δράση για το 2024 δενδροφύτευσης στα καμμένα της Ανθούσας

Με τη συμμετοχή πολλών εκατοντάδων πολιτών, καθώς και πολιτιστικών και αθλητικών Συλλόγων, Σχολείων και Φορέων της περιοχής, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Χρήστου Αηδόνη, της Δημοτικής Αρχής Παλλήνης και του συνδιοργανωτή «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σφραγίστηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη δράση για το 2024 δενδροφύτευσης στα καμμένα της Ανθούσας.

Μικροί Σεφ – Μεγάλες αγκαλιές αγάπης, στο Δήμο Παλλήνης

Μικροί Σεφ – Μεγάλες αγκαλιές αγάπης!

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Παλλήνης

Παρουσία του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Δημήτρη Καρκούλια και σε μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Παλλήνης την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024.

Μεγάλη δράση δενδροφύτευσης στην Ανθούσα, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, σας προσκαλεί στη μεγάλη δράση δενδροφύτευσης στην Ανθούσα, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, και ώρα 11:00 πμ. Σημείο συνάντησης Κοινοτικό Πάρκο Ανθούσας (Περιπατητικό μονοπάτι).

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Εργαζομένων Δήμου Παλλήνης,1η Φεβρουαρίου 2024.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Εργαζομένων Δήμου Παλλήνης,1η Φεβρουαρίου 2024.

Με κάθε μεγαλοπρέπεια η Παλλήνη γιόρτασε τον Πολιούχο της Άγιο Τρύφωνα την 1η Φεβρουάριου 2024

Με κάθε μεγαλοπρέπεια η Παλλήνη γιόρτασε τον Πολιούχο της Άγιο Τρύφωνα την 1η Φεβρουάριου 2024. Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαοδικείας κ.κ. Θεοδωρήτου & του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικολάου παρέστη ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, της Περιφέρειας Αττικής, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Παλλήνης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων της πόλης και πλήθος πιστών.

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Θάνο Οικονόμου.

Συνάντηση του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη με τον Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο

Στο πλαίσιο θεσμικών  συναντήσεων που πραγματοποιεί ο  Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης υποδέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Δημαρχιακό Μέγαρο τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο.

Συνάντηση του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη με τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών & Εξωραϊστικών Συλλόγων της πόλης.

Συνάντηση του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη με τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών & Εξωραϊστικών Συλλόγων της πόλης.

Στην ξεχωριστή ποδηλατοβόλτα και κοπή πίτας του Ποδηλατικού Συλλόγου Γέρακα, ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης

Στην πρόσκληση του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη ανταποκρίθηκε ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα - ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ, για εκκίνηση της ποδηλατοβόλτας από το Δημαρχείο της πόλης, με αφορμή την εκδήλωσή τους για κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024.

Στις ενέργειες των πρώτων 17 ημερών της Διοίκησης του Δήμου Παλλήνης αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Χρήστος Αηδόνης κατά την εισήγησή του στην 1η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Στις ενέργειες των πρώτων 17 ημερών της Διοίκησης του Δήμου Παλλήνης αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Χρήστος Αηδόνης κατά την εισήγησή του στην 1η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024.